Maguktól kezdtek mozogni a különös próbababák.

Szerkesztette:Roland

A különös próbababák szó hallatán már sok embernek feláll a szőr a hátán. A John Lawson Ház New Yorkban hirtelen lett a Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb utazási célpontja. Senki sem él a házban, csak egy csapat próbababa, akik állítólag maguk változtatják a helyzetüket. A teraszon női babák ülnek, akik a huszadik század különböző stílusaiban vannak felöltöztetve. A számuk és az elhelyezkedésük nap mint nap változhat.

Néhányan úgy hiszik, hogy a babák valamilyen üzenetet próbálnak küldeni, de még senki sem fejtette meg, hogy pontosan mit is. Sokan azonban úgy gondolják, hogy a próbababák furcsa viselkedése egy helyi tragédiának köszönhető, ahol 22 ember veszítette életét. Egy kéthetes hideghullám során 1871 telén két vonat ütközött össze a New Hamburg állomás közelében, ahol 22 ember halt meg.

próbababák
próbababák

A babák sok esetben az ütközés helye felé fordítják a fejüket, máskor azonban egy másik ház felé néznek, amely évek óta teljesen elhagyatott. A házat magát 1845-ben építették, csak ez élt túl egy hatalmas tüzet, amely mindent elpusztított a környékén.
A babák sokszor furcsa tárgyakat tartanak a kezükben, mint könyveket, üres madárkalitkákat, törölközőket és ezekhez hasonlókat.

A próbababák eltűnnek a teraszról az esős napokon. A szomszédok esténként fényeket látnak a konyhában is, de fogalmuk sincs, hogy ki lehet a ház tulajdonosa.

Valaki vajon tényleg él a házban?

Vagy paranormális erők állnak a különös próbababák hátterében?

Olvasd el ezt is!: —-> Szellemkép egy várból

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »