Megálmodta, valóra vált – A megmagyarázhatatlan és rejtélyes álom – Steward 1991

Szerkesztette:Roland

A következő eset Coventry városában esett meg Angliában, ami a rejtélyes álom nevet viseli.

Nagy nap volt 1991. Június 2.-án, hiszen Steward 10 éves lett.

A fiú nagyon várta már ezt a napot, hisz tudta, hogy a sok sok ajándék mellett édesanyja elkészíti kedvenc tortáját, egy jó kiadós és finom csokitortát. Anette, Steward édesanyja jól tudta, mennyire várja kisfia a születésnapját.

Természetesen a torta adott volt, ám úgy gondolta, ezen a szülinapon valami nagy meglepetéssel készül kisfiának!

A gyermekét egyedül nevelő édesanya, kigondolta, hogy felkeresi volt férjét, aki akkor hagyta el őket, mikor Steward 1 éves lett.

Az akkori ok egyszerű volt. A mostanra exférje, életében egy másik asszony lépett közbe.

9 év dühöt, haragot és dacot félretéve Anette felvette kapcsolatot a férfival.
Meg szerette volna lepni a 10 éves kisfiát, hogy bemutatja neki, édesapját.

Az ok, amiért a férfi, 9 évig még csak meg sem látogatta gyermekét és a kapcsolatot sem kereste, most kiderült. Nem szerette volna, hogy mostani párja tudomást szerezzen, hogy neki van egy gyermeke. John, Steward édesapja,  mindent eltitkolt jelenlegi feleségétől.
Nem meglepő, hogy most is nemet mondott a találkozóra.

Anette úgy gondolta, hogy fiának, megkímélve őt a csalódástól , inkább el sem mondja meghiúsult kísérletét.

Eljött, hát Június 2.-a. Steward, buzgón bontogatta ki ajándékait, amiknek az édesanya elmondása szerint nagyon örült.
Következett a torta, ami pont olyan volt, mint ahogy azt a kisfiú várta.

Torta evés közben egy játékot kezdtek játszani ketten, amit gyakran szoktak.
Egyikük elmutogat valamit, amit a másiknak ki kell találni.

Természetesen Steward kezdte a mutogatást, hisz szerette ezt a játékot.

Itt kezdett egy nagy kanyart venni az eset.
A fiú az arcához nyúlt és egy sebhelyet kezdett mutogatni.
A sebhely a jobb szemétől egészen a nyaka föléig húzódott.

-Vágás…Sebhely… kiáltotta az édesanya.

Természetesen a válasz helyesnek bizonyult.

Ám a fiú itt még folytatta a mutogatást. Nyakába egy kötélnek látszó dolgot akasztott és olyan volt mintha fel akarná akasztani magát. Anette, egyszerre odaugrott és elkezdte simogatni a kisfiú fejét. Elmondta neki, hogy ilyet nem szabad, majd megkérdezte, hol láttál te ilyet?

Steward itt elmesélte, hogy előző éjjel azt álmodta, hogy egy nagy sebhelyes arcú ember nyakába kötelet akasztva lógatta le magát egy nagy fa tetejéről.

Édesanyja elmagyarázta kisfiának, hogy ezek csak álmok és kész…Ennyiben is maradtak.

sötét álom
sötét álom

A bizonyos születésnap után teltek múltak a napok. Anette , azonban nem tudott nyugodni, hogy ex férje így semmibe nézi fiát. Mivel korábban kinyomozta a férfi tartózkodási helyét így gondolta elmegy és elviszi neki fia, Steward 10. születésnapján készült fényképeket.

Na ki találja ki a történet végét?

A nő, a 200 km-re lévő városkában tudta meg, hogy volt férje telefon beszélgetésük után, Steward születés napja előtt felakasztotta magát, öngyilkos lett.

Furcsa véletlen lenne? A kisfiú megálmodta édesapja öngyilkosságát? Igen. Lehet véletlen.

Ám van itt még egy furcsaság. John özvegyétől megtudta, hogy 5 éve a kisfiú édesapjának autóbalesete volt. Az arcán sérült meg és onnantól egy csúnya nagy sebhelyet kellett viselni arcán. Mivel az özvegy asszony már megtudta , hogy halott férjének volt egy kisfia, így Anette-nek megmutatta a baleset után készült képeket férjéről.

A vágás pont ott és úgy volt az arcán , ahogy Steward az álmában látta.
Anette-t sokkolta az eset. Hosszasan beszélgettek még volt férje özvegyével, miközben is megtudott olyan információt is , hogy a férfi öltönyben akasztotta fel magát.

Nos mit gondoltok?  Véletlen lenne?
Van itt még valami. Az asszony hazatérve gyermekéhez leültette magával szemben ám nem mesélte el neki, hogy mi történt édesapjával és hogy hogyan….

Egyet kérdezett csak tőle….Hogy nézett ki a rejtélyes álom szereplője?

Steward, ekkor rámutatott egy férfira, amit az asztalukon lévő újság címlapján látott. Az illető öltönyben volt.

Mikor látta gyermeke válaszát, sokkos állapotban feküdt a kanapéra.

Úgy gondoljuk ez már több mint véletlen….Van itt valami megmagyarázhatatlan a történetben…! Ez tény! Ez volt a rejtélyes álom esete.

(Forrás: Dark W.) Az eset szó szerinti leírásán minimálisan változtattunk, hogy úgymond családbarát legyen, ám az alaptörténethez nem nyúltunk!)

Olvasd el ezt is! : —-> Rejtélyes csapadékok a világ más-más tájairól.

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »