Megdöbbentő felfedezés kutyákról.

Szerkesztette:Roland

Ismét az ember legjobb barátja kápráztat el minket ugyanis kiderült egy megdöbbentő felfedezés kutyákról. A mai modern világban, az egyik leggyorsabban fejlődő terület, mindenképp a kutyáké. Majdnem hogy napról napra fedeznek fel valamit különböző tudósok az ebekről, amiket a tudomány eddig még nem tudott róluk.

Íme például.
Akiko Takaoka, a japán Kyoto Egyetem kutatója érdekes kísérletekkel bizonyította, hogy a kutyák képesek érzékelni a gonosz vagy rossz szándékú embereket.

Egyik kísérletében egy tálat mutattak a kutyáknak, ami tele volt finomabbnál finomabb falatokkal. A kutyák oda is rohantak egyből. Nem sokkal később ugyan az a tál került elő. Ahogy az előbb is a kutyák egyből odafutottak kaja reményében. Ám ekkor a tál üres volt. Ezt páciensünk 2 szer megismételte, ám utoljára a kutyák már nem hittek neki és nem mentek. Átverve érezték magukat.

Egy meredekebb kísérletben olyan embert választottak ki kutatók, ahol a kutya és gazdája közti kapcsolat nagyon szoros volt.

Egy megrendezett jelenetet kreáltak az utcán.
A forgatókönyv az volt, hogy emberünk kedvencét sétáltatja, mikor hirtelen 4 ismeretlen mogorva ember veszi  körül , akik lökdösni kezdik emberünket. Mint az várható volt a kutyus heves reakcióban védte volna meg gazdiját. Ám a kísérlet nem ért itt véget. Az igazi nagy csavar most jött.
Néhány héttel később megrendezték azt, hogy ugyan így sétáltatás közben a ,,támadók+ egyesével csak simán elsétálnak az emberünk mellett.

kiskutya

A kutya mindegyikre heves reakciót váltott ki, tehát megjegyezte, hogy ők gonosz emberek. Ám van egy még megdöbbentőbb kísérlet az ember legjobb barátjával.

3 elítélt rab akik emberölésért töltötték büntetésüket vállalta a kísérletet.
Az első rabot egy civil ember mellé állították. Mindketten ugyan olyan ruhában voltak. Az ebet hozzájuk vezetve a kutyus kiszűrte ki a bűnöző kettejük közül. Az ezt következő 2 esetben is ugyan így történt.

Mik ki nem derülnek az ember legjobb barátjáról és mennyi mindent nem tudunk még. Rengeteg kutató például azt próbálja megfejteni, miket érzékelnek a kutyák, amikor úgy csinálnak mintha látnának valamit és heves ugatásban törnek ki.

Ez a paranormális oldala, amit mi is kíváncsian várunk majd és bízunk benne, hogy lesz még megdöbbentő felfedezés kutyákról….

Ezt is olvasd el..: —-> A földalatt rejtőző rejtélyes lények. 1. rész

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »