Megjósolta a jövőt a Simpson család? – Ismét egy egyezés! (3 szemű hal)

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Megjósolta a jövőt a Simpson család? – Ismét egy egyezés! (3 szemű hal)

A Simpson család rajzfilmsorozat mára már egy szintén nagy rejtélyt állított maga köré. Több rész is láthatunk az egyébként elég sok részből álló sorozatból, ami enyhén fogalma is furcsa. Sokak szerint a szerkesztők már előre tudták mi fog történni és így próbáltak üzenni a világnak.

Valljuk be tényleg sok megmagyarázatlan véletlenek vannak a részekbe, mik évekkel később tényleg megtörténtek.  Véletlenek? Vagy valami egész más?

Nézzük például ezt a részt és ennek is egy jelenetét.

2. évad 4. része mikor Bart kifog egy elég furcsa és bizarr halat. A hal különlegessége, hogy 3 szeme van. Bart ugyan is a közeli erőmű melletti folyóban horgászott, amibe  az erőműből jelentős víz folyt.

10 évvel később Argentínában egy szinte teljesen ugyan olyan halat fogtak ki. Sok minden stimmelt.

Itt is egy erőmű volt a felelős a 3 szemű halért a víz miatt. Információk szerint a részben még sok kisebb hasonlóság is volt, ami a kifogás után történt! Lehet véletlen vagy tényleg tudtak valamit, valakik?

Amikor Wedell meglátta a kazettán lévő számok listáját, gyanakodni kezdett, hogy ő lehetett a tulajdonos. Wedell egy kis keresgéléssel megtalálta azt az 1993-ban kapott CD-t, amelyről lemásolta a számokat a kazettára, hogy utazás közben is hallgathassa őket.  Az eredeti CD ugyan tartalmazott még három számot, de Wedellnek felderengett, hogy azokat már nem szerette annyira, ezért nem is kerültek rá a másolatra.

Így pedig már egészen biztos, hogy tényleg a saját, 20 évvel korábban elhagyott kazettáját találta meg.

Forrás: CNN.com   és   borsod24.com

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »