Megmagyarázatlan emberrablási körülmények és következmények – Johnny Gosch

Szerkesztette:Roland

Johnny Gosch 12 éves kisfiú volt, amikor egy nap az élete tejesen megváltozott. A fiút ugyanis  1982-ben rabolták el feltehetően férfiak olyan szándékkal, hogy zaklassák vagy bántalmazzák.  Az ügyet azonban a mai napig nem sikerül lezárni.

Johnny újságkihordással kereste a zsebpénzét a Iowa állambeli West Des Moines-ban. Egyik nap a szülei nélkül indult útra. Sajnálatos módon ez vezetett ahhoz, hogy ismeretlen férfiak a szemtanúk elmondása szerint berakták egy sötét autóba és soha többé nem látták.

A városka lakói értesítették a szülőket, hogy nem kapták meg a kisfiútól az aznapi újságot, és érdeklődtek vajon mi történhetett.  A szülők nyomban értesítették a rendőröket és a fiú nyomába indultak. A rendőrök nem fordítottak az ügyre túl nagy figyelmet, mert azt gondolták, talán megszökött a fiú a szülők túlzott szigora miatt.  Sajnos nem ez történt.

Több szemtanú beszámolt róla, hogy egy sötét kabátos magas férfi házakon keresztül követte a kisfiút, majd egy sötét autó állt meg mellette.  Az autóból még egy férfi pattant elő és betették Johnny-t a kocsiba.  A rendőrök ezt sem vették komolyan, úgy gondolták a szemtanúk felfújják a dolgot.  Hetekig keresték a szülők és az önkéntesek a fiút de nem bukkantak nyomra soha.

15 évvel később hatalmas meglepetés érte a lesulytott szülőket.  JOhnny Gosch bekopogott egy férfival az oldalán a szülői háza ajtaján. Az édesanyja teljesen elsápadt mikor meglátta addigra már felnőtt fiát.  A fiú egy órát töltött az édesanyja és édesapja társaságában, de úgy, hogy egy szót sem szólt az elrablásáról esetleg fogva tartásáról.  Úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna, majd, ahogy eltelt az egy óra felpattant és örökre kilépett a szülői ház ajtaján.  Soha többé nem látta szüleit.

A mai napig nem tudják, hol lehet. A szülők bizakodnak, hogy egyszer csak ismét felbukkan.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »