Megmagyarázatlan eset egy mára elhagyatott elmegyógyintézetben.

Szerkesztette:Roland

Nem minden napi eset látott napvilágot egy elmegyógyintézetben , amit az akkori szardíniai király nyitott meg. (1834) Napjainkban természetesen a létesítmény zárva van. Pontosabban nem zárva van, de elhagyatott.

A látvány azonban, ami elénk tárul belépve még mindig hátborzongató. Az épületben hihetetlen módon még megtalálható néhány eszköz, amivel a betegeket kezelték. Sőt olyan is , amiről pontosan nem is tudjuk mire használták.  Sokan óvakodnak a helytől több paranormális esemény miatt, de ezt most nem részleteznénk.

A bezárása után nem sokkal fedezték fel benne azt a helyet, ahol több aktát is találtam, melyekből egy különösen hátborzongató volt.

A történet lényege az, hogy egy fiatal lány csatlakozott az akkori ,,nővérekhez” illetve ápolókhoz, akik a pácienseket látták el, sokszor bizony elég bizarr módon. Nem részleteznénk, hogy milyen is egy ember elméje, aki bármire képes lenne.

A lány már több hónapja dolgozott az intézetbe, amikor is egyik munkanap hirtelen felakasztotta magát. Búcsúlevele elég bizarra sikerült, hisz megírása után csuklóját megvágva saját vérével áztatta be a papírt. ( Sajnos képet a levélről nem találtunk – csupán ezért került a cikk a nem bizonyított kategóriába.)

A bezárása után nem sokkal fedezték fel benne azt a helyet, ahol több aktát is találtam, melyekből egy különösen hátborzongató volt.

A lány azt írta, hogy az egyik páciens olyan mentális terhet helyezett rá, amit nem bír feldolgozni.
Minden nap olyan dolgokat mondott neki, amik félig értelmetlennek tűnő ám mégis nagy hangsúllyal bíró mondatok voltak.

 Megemlíti, hogy soha senki ne akarja megérteni ezeket az embereket. Őket hajszál választja el a zsenialitástól. Egy olyan meg nem magyarázott dolog birtokában vannak, amikről nekünk elképzelésünk sincs.

A bizonyos ápolt beteg, akiről szó van, úgy tudjuk, másnap meghalt , ám erről csak egy rövidke információ van, szóval egyáltalán nem bizonyos. (elmegyógyintézetben)

elmegyógy
elmegyógyintézet

(részbeni forrás: player.hu)

Olvasd el ezt is! : —-> Ufó sétált a csobokapusztai utcán: úgy totyogott, mint egy kiskacsa

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »