Megmagyarázatlan üzenetet kapott , elhunyt barátjától.

Szerkesztette:Roland

Egy olvasónk vette fel velünk a kapcsolatot, akivel sikerült telefonon is beszélnünk és aki, elhunyt barátjáról beszélt. Mivel kérte, hogy teljes nevét ne áruljuk el így Patriknak hívjuk a továbbiakban.

2019 májusában Patrik egy szörnyű hírt kapott. Barátja autóbalesetet szenvedett és a helyszínen szörnyet halt. A hír hallatán Patrik teljesen összeomlott. Gyermek koruk óta barátok voltak. Együtt jártak szórakozni, sőt még egy azonos munkahelyen is dolgoztak.  Egy állítólagos defekt volt a balesetet kiváltó ok. Az autó az árokba zuhant és egyenesen egy fának ütközött.

Az eset a kora reggeli órákban történt. Mindketten szabadságukat töltötték épp. Patrik az esetről csak késő délután értesült. Addigra már a helyszínelés is megtörtént. Aznap egyébként Patrik egész nap otthon volt és pihent. Úgy gondolta tart egy ilyen napot.

A furcsaság azonban csak ezután történt.  Állítása szerint dél körül telefonja jelzett. Hamar a szobájába sietett és megnézte ki keresi.  1 nem fogadott hívása volt, ami barátjától jött Márktól.
Pár perc múlva, a hívás megismétlődött, amit Patrik már fogadott is. Gyakran hívták egymást egy alkalmazáson keresztül , így nem volt meglepő, hogy teljesen természetes hangon fogadta a hívást.

A másik oldalról azonban másodpercekig nem jött válasz. Emberünk azt hitte barátja szórakozik vele  és megszakította a hívást. Percek múlva ismét jött a jelzés. Ekkora azonban a vonal másik végén egy távolból jövő halk sírást hallott. Még ezek után is úgy gondolta, hogy valami vicc áldozata és ismét a hívás megszakítás mellett döntött.

Teltek múltak az órák. Este fele közeledett, mikor édesanyja elmondta neki, mi történt barátjával. Patrik teljesen maga alatt volt. Magát hibáztatta. Úgy gondolta, ha felveszi a telefont és tovább faggatja barátját megmenthette volna az életét. Biztos volt benne, hogy a baleset után őt hívta először, mikoris segítséget akart volna kérni.

telefonhívás
telefonhívás

2 nap telt el, mikor Patrik megtudta, hogy barátja azonnal szörnyet halt a balesetben. Ekkor villant be neki a gondolat, hogy ha azonnal meghalt, hogy hívhatta volna fel?!  Ám úgy gondolta, hogy a nyomozók tévedtek és nem egyszerre halt meg. Ám még ezen a napon azt is megtudta, hogy a baleset a reggeli órákba történt. Állítása szerint ekkor egy pánikroham tört rá és nem értette a dolgot.  Azóta sok embernek elmesélte már, de mindenki csak legyint neki, hogy biztos valami alkalmazási hiba volt. Volt, aki azt mondta neki, hogy az is elképzelhető, hogy a tárgyait mikor elvették tőle, valaki véletlenül megnyomta a telefont.

Patrik azóta is meg van győződve róla, hogy barátja megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot halála után.  Sajnos a fiú azóta is kezelésekre jár, hogy fel tudja dolgozni elhunyt barátjával történteket.

Kérte, hogy teljes nevét és a pontos helyiséget ne tegyük közzé. Kérését tiszteletben tartjuk és köszönjük, hogy levelet írt nekünk és azt is , hogy beszélni is tudtunk vele. A beszédjéből mi azt szűrtük le, hogy ez valóban megtörtént vele. Döntse el mindenki , ki mit gondol Patrik furcsa esetéről és elhunyt barátjáról!

Olvasd el ezt is!: —->Egy kísérteties emberszerű lény bukkant fel az erdőben – videó

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »