Megmagyarázhatatlan földalatti mozgások: felszakadt és megcsavarodott az út Angliában – videó

Szerkesztette:Agent

Milliókba kerülhet egy szétszakadt út javítása, miután rejtélyes földalatti mozgások miatt annyira megcsavarodott, hogy úgy néz ki, mintha földrengés érte volna.

A B4069-es út egy szakasza a Wiltshire-i Lyneham közelében olyan súlyosan megsérült, hogy az aszfalt teljesen felszakadt, vagy 45 fokos szögbe csavarodott.

A Wiltshire-i hatóságok szerint az utat február 17-e óta lezárták – de a rendőrség szerint néhány autós még mindig megpróbálja használni.

A földrengésszerű károkat megmagyarázhatatlan földalatti mozgások okozták, amelyeket most vizsgálnak.

A helyi lakosok azt állítják, hogy a süllyedés az elmúlt évben egyre rosszabb lett, és a földcsuszamlás elkerülhetetlen volt.

A Wiltshire-i Tanács közölte, hogy a további lépések megtétele előtt megvárja a geotechnikai szakemberek jelentését.

Dr. Mark McClelland, a Wiltshire-i Tanács közlekedési kabinetjének tagja a BBC Radio Wiltshire-nek nyilatkozott: “Több százezer vagy akár több millió fontba is kerülhet [a javítás].

“Az út jelentős károkat szenvedett. Ez összesen akár 12 hónapig is eltarthat. Ez nem olyasmi, amit napok vagy hetek alatt meg lehet oldani.

Dr. McClelland hozzátette, hogy egyes helyeken az út akár négy lábnyira is “megdőlt”, és a földrengéshez hasonló leírások pontosak.

Hozzátette: “Az alapfelület megcsúszott, és meg kell értenünk, hogy ez miért történt.

A rendőrség világosan megmondta, hogy az autósok számára nagyon veszélyes, ha figyelmen kívül hagyják a jelzéseket.

A figyelemre méltó károk a helyi üzleteket is érintik, a helyi kocsmák, mint például a Peterborough Arms, a zárás óta hatalmas veszteségeket szenvedtek el a foglalásokban.

(ma.hu)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »