Mesefilm, ami megjósolta a jövőt.

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Mesefilm, ami megjósolta a jövőt.

Bizonyára sok kedves olvasónk ismeri a Johnny Bravo című mesefilmet.
Hősünk egy izmos, magára sokat adó figura, aki csajozási szokásairól híres, ám az esetek többségében mindig kudarcot vall.

Picit most az összeesküvés elméletek kedvelőinek kedveskedünk. Ugyan is egy része, amit 2001 április 27.-én adtak le és sugároztak elég nagy port kavart. Ám nem rögtön!

2001 szeptember 11.-e után azonban egyre több helyen és sokszor kezdte fel ütni a fejét Johnny Bravo rejtélye.  Sajnos mindannyian ismerjük az utóbbi dátumot.
Ekkor volt a World Trade Center elleni terrortámadás.

A híres mesebeli jelenet azonban, az eseményeket megelőzve valami nagyon furcsa és bizarr dolgot mutatott nekünk. A rész jelenetében ugyanis egy utcán zajló jelenetet láthatunk, melynek a hátterében a falon egy plakát látható.

Egy torony látható rajta , ahogy épp lángok borítják. Kísértetiesen hasonlít a híres World Trade Center-re. A képet még rejtélyesebbé teszi a felirat ami szerepel rajt. ( Hamarosan)

Mondani sem kell, hogy ez valóban elég nagy egybeesés.

Érthető tehát, hogy az összeesküvés elmélet szerelmesei le is csaptak az esetre.
Mintha Johhny Bravo megjósolta volna , mi fog történni. A sorozat szerkesztői természetesen tagadták a vádakat és puszta véletlennek mondták.

A különös az, hogy a mai napig is növekszik az emberek ,,tábora”, akik szentül hiszik, hogy itt valakik valamit már jó előre tudtak!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »