Mik lehettek valójában a földben talált gyermek koponyák Mexikóban?

Szerkesztette:Roland

Napjainkban egyre több ásatást és feltárást végeznek. Ez köszönhető például az építkezések számának megnövekedése vagy az úthálózatok kiépítése miatt. Aki vett már részt ásatáson vagy csak egyéb okból mozgatott már kézzel földet, nagyon jól tudja, hogy milyen kemény munka is ez. Igaz a gépek korszakát éljük, de még mindig nagy szükség van az emberi kezek munkájára is , apróbb folyamatok elvégzésre, mint például ha lelet kerül elő a föld mélyéről.
Jogosnak mondható ezért, az emberek úgymond fellázadása a 2001-ben történt eset kapcsán, ahol egyik napról a másikra egy elég nagy ásatás fejeződött be.

Épp egy úthálózat kiépítéséhez szükséges elő ásatást folyamata tartott Monterry mellett. A munkálatok szépen haladtak. Ám egyik napról a másikra a munka befejeződött egy érthetetlen ok miatt.
Mivel a munkásoknak , addig nem látott emberek ( álltaluk nevezett főnökök) azt mondták, itt ha volt is nem lesz többet semmi munka. Ezt okénak lehet mondani, azonban a munkások bérét nem adták ki. Természetesen ez nagy zavargáshoz vezetett. A munkálatokon több kis vállalat dolgozott és a kisebb vállalatok főnökei próbálták lecsillapítani a hangulatot, a bérek egy részének kifizetésével.

Így mondhatni lecsillapodtak a kedélyek.
Egy munkás beszámolója szerint rá 2 napjára járt arra ismét egyéb okból kifolyólag, ám úgy nézett ki mintha nem csináltak volna soha semmit ott. Az addig kiásott föld és gödrök teljesen vízszintbe lettek helyezve. Ez is okot adhatott arra, hogy ahogy ők, mi is eltöprengjünk, miért kellett olyan hirtelen véget vetni a folyamatoknak és ami még furcsább , miért kellett olyan hirtelen semmissé tenni a dolgokat.

Sokan egyszerű pénzmosásra gyanakodtak először. Később azonban teljesen más elméletek kezdtek születni. Kiderült, ugyan is, hogy egy kisebb csapat az ásatás közben egy furcsa dobozba  emberi kis koponyákat talált. Források szerint 4 db gyermek koponya volt benne. A még furcsább az egészben, hogy a nagyobb fejesek teljesen letagadták , hogy ez megtörtént volna.
Ezt követő években, több állítólagos ottani munkás összefogott és egy mozgalmat kezdtek indítani, hogy valamit valakik eltitkolnak. Ez az egyébként egyre növekvő létszámú csoport, egyik napról a másikra meg lett szüntetve és azóta semmit nem hallani róluk.
Vajon mi oka lehetett a hirtelen munka megszüntetésnek?  Tényleg találhattak valamit, amit nem akartak, hogy bárki is megtudjon?

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »