Nagyapja szellemével beszélt a kisfiú Franciaországban.

Szerkesztette:Roland

A Franciaországban élő Katrin egy gyermeknek adott életet.

Nem gondoltuk volna, hogy van olvasónk, nemcsak, hogy hazánkon kívül de egészen Franciaországból is. Levelet kaptunk egy édesanyától, aki úgy gondolta megosztja velünk történetét.

Kérlek nézzétek el ha a cikk néhol nem teljesen érthető , megpróbáljuk úgy leírni, mintha nem ő írta volna.

Sajnos a kisfiú apja nem vállalta, így maga nevelgette. Johhnes  4 éves volt, mikor már szépen tudott beszélni. Továbbá 4 éves volt, mikor a furcsa és egyben hátborzongató élményt érte meg édesanyja.Egy napon a kisfiú elkezdett beszélgetni, egy úgynevezett kitalált baráttal. Ezzel semmi gond nem volt,, Katrin még örült is neki, hogy kisfia szépen kommunikál. Aztán nem sokkal jöttek a furcsaságok.

Johhnes a konyhába rohant édesanyjához és azt mondta neki, hogy a nagypapája kampós botjával szeretne játszani. A nő teljesen megrémült. Édesapjának volt egy kampós botja, amit soha nem hagyott el. A kisfiú azonban ezt nem tudhatta és nem is látta sajnos soha nagypapáját.
Elmesélte fiának, hogy bár nem tudja honnan tudhat a kampósbotról, sajnos az már rég elveszett.

,,Nem veszett el”- Monda a kisfiú és a plafonra mutatott. Hangosan kiabált, hogy ott van , ott van és mutogatott felfele.  Az eset többször is megismétlődött, mikor a nő úgy gondolta, segítségre van szükség. Több orvosnál is jártak, mikor rátaláltak egy pszichoterapeutára.

Onnantól, hogy Johhnes a kezeléseket kapta, soha többé nem beszélt kitalált barátjával.

Teltek múltak a hetek.

Egy nap megérkeztek Katrinékhez a szakemberek, akiket a nő hívott, hogy vizsgálták át az elektromos vezetékeket. Ekkor történt az eset , amire nincs magyarázat.

Az édesanya felment a szakemberekkel a padlásra, ahol nagyon nagy megdöbbenésére egy nyitott tetejű poros ládában édesapja kampós botja hevert. Azonban ez még nem minden. Kiemelve egy cédulát talált benne, amire egy szó volt írva. ,,Unokámnak”

bot
bot

K: ,,Soha nem hittem és bevallom most sem hiszek semmi féle földön túli dologban, szellemben , kísértetben semmiben, de ez a történés lehetetlen, hogy megtörtént. Itt már én is úgy gondolom, valami megmagyarázhatatlan dolog történt, melyet a tudomány és a fizika még nem ismer. Nem lehet, hogy felkerült a padlásra a kampósbot. A z édesapám nem tudhatta, hogy gyermeket várok. Johhnes honnan tudott a kampós botról és főként honnan tudta , hogy a padláson van.”

A levelet köszönjük szépen és szívesen elfogadunk bármi féle plussz információt, főleg képi formában. Érdekes eset és főként tényleg nagyon rejtélyes. Kicsit belegondolunk szinte hátborzongató is.

((Katrin, aki Franciaországban él!))

Olvasd el ezt is!: ——>  MAGYAR VÁMPÍROK

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »