Nem létező alakok tettek gazdaggá egy skóciai hajléktalant.

Szerkesztette:Roland

Nem létező alakok Skóciába! 1999-ben egy elég furcsa eset következettbe. Egy bizonyos Leo, aki Glasgow városában tengette minden napjait, ám sajnos az utca embere volt. Hajléktalanként minden napja egy küzdelem volt. 2000-ben ő maga mesélte el, vagyis inkább írta le mi történt vele.

Elmondása szerint 2 öltönyös ember kereste meg őt egy furcsa megbízással. Elmondták, hogy haját teljesen le kell vágni szakállával együtt. Nagy jutalmat ígértek Leo-nak , akinek nem volt vesztenivalója. Szó nélkül belement a 2 idegen utasításaiba. Egy ismeretlen helyre vitték, pontosabban egy terembe, ahol pár kamera volt elhelyezve. Öltönybe öltöztették, sőt arcát a 2 úriember megtörölgette.

Elmondása szerint nem tudja pontosan, de körülbelül 20-24 órára magára hagyták pár kamerával és egy teljesen bezárt teremmel. Volt egy kanapéja és egy asztala. Semmi más.

Nem részletezzük, hogy egyéb szükségleteit hogy és hol végezte el, de akinek van egy kis fantáziája el tudja képzelni….

Nagy megdöbbenéséra ugyan az a 2 öltönyös ember jött be a szobába a bizonyos idő letelte után. Megragadták Leot, bekötötték a szemét ,  meztelenre vetkőztették, majd kocsiba ültették. Elmondása szerint pár órát haladhattak mikor is kilökték a kocsiból. Emberünk pár percet a földön várt, majd ezután vette le a kendőt szeméről. A rémülettől szinte remegett.

öltönyös ember
öltönyös ember

Ám ami ezután történt arra nincsenek szavak. Leo észrevette, hogy egy táskát is kidobtak az autóból. A táska nem tartalmazott mást mint nagyon sok papírpénzt, kötegekbe gumizva. Az írások itt fejeződnek be. Természetesen a sötét internetről szedett történetek és anyagok nagyon ködösek és azt sem tudjuk, hogy valójában megtörténtek-e, de ha ez igaz, akkor nagyon sok kérdés merül fel ebben az esetben…Hogy mik? Azt tegyétek fel ti…… Kik azok az alakok?

(a leírás néhol hiányos volt, így kiegészítésre szorult, de biztosíthatunk mindenkit afelől, hogy a lényeghez nem nyúltunk hozzá.)
{Dark W.}

 

Olvasd el ezt is!: —-> Maguktól kezdtek mozogni a különös próbababák.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »