Nem mer aludni, mióta szellemet látott az idős nő

Szerkesztette:Roland

Álmatlanul és félelemben tölti éjszakái nagy részét Győri Mária, aki állítása szerint szellemet látott. Az asszonyt nem betegség kínozza, a rettegés nem hagyja, hogy lehunyja a szemét. Mióta tanúja volt egy számára is érthetetlen jelenésnek, a villanyt sem meri éjszakánként lekapcsolni. Tudja, sokan őrültnek tartják majd azért, amit elmond, de már ott tart, hogy azt kívánja: bárcsak az orvosoknak lenne igazuk, és tényleg megbolondult volna.

Győri Mária soha nem hitt a szellemekben, az ufókban és egyéb hasonló jelenségekben. Soha nem volt pszichiátriai, sem egyéb elmebéli problémája. Februárban néhány napos kivizsgálásra jelentkezett az István kórház belgyógyászati osztályára.

“Nem a pszichiátrián feküdtem, bár amit tapasztaltam, annak alapján sokan azt mondanák, hogy oda való vagyok” – meséli Mária, maga is hitetlenkedve. “Szívritmuszavarral kerültem a kórházba, vérnyomáscsökkentőket és vízhajtókat kaptam. Egy éjszaka furcsa érzésre ébredtem, az ablakhoz kellett mennem. Az udvarban egy nőt láttam, amint valamit ír. A szemben lévő tömbből pedig egy férfi figyelt – csuklyát és fekete ruhát viselt, csak a szeme látszott ki, azzal pedig merőn engem nézett.”

Mária halálra rémült, mikor úgy gondolta szellemet látott. Felébresztette egyik szobatársát, attól félt, hogy az udvaron lévő nő öngyilkosságra készül, és épp most írja búcsúlevelét. A betegtárs azonban hiába nézett, semmit sem vett észre annak ellenére, hogy Mária továbbra is látta az udvaron a két alakot. Mária másnap este kilenckor ébredt. A világos folyosón füstöt látott gomolyogni, kiment, és megkérdezte a nővért, hogy baj van-e. Az ápolónő semmilyen füstöt nem észlelt, ám Mária ismét meglátta a férfit és a nőt, ezúttal a folyosón álltak. A nővér nem látta őket, ám Mária hallott egy férfihangot, amint azt mondja: “Ne csináld!”, majd: “Hagyjuk elmenni!”

Néni
Az asszony azóta rettegésben tölti éjszakáit. Mária orvosai szerint a pirulák a felelősek a hallucinációért, esetleg valamiféle elvonási tünetről lehetett szó.

“Nem tudom, mit láttam, de félek. A villanyszámlám az egekben, éjjel nem merem lekapcsolni a lámpát. Azt kívánom, bárcsak az orvosoknak lenne igazuk, és dilis lennék. Azt legalább meg lehet gyógyítani.”A franciák nevet is adtak szellemüknek

A kórházakban kísértő szellemek nem mennek ritkaságszámba. A francia Bélfort kórházában már négy éve kísért Léon. Zaragoza kórházának szemészetén egy orvosi műhiba miatt eltávozott lélek bolyong, Jekatyerinburgban pedig Mitya jelenik meg péntekenként. Ô a mosodában dolgozott, halálát alkoholmérgezés okozta.

Paulinyi Tamás parapszichológus az elmondottak alapján nem mer egyértelműen ítélkezni. “Tény, hogy bizonyos tudatállapotban bizonyos emberek képesek máshogyan érzékelni a teret és az időt, mint az megszokott” – mondja. “Lehet, hogy a hölgy hallucinált, de a parapszichológia felveti annak lehetőségét is, hogy a megváltozott érzékelés miatt látta a jelenést.”

Mária a kórházi éjszakák után soha többet nem látta a férfit és a nőt. Mégis attól retteg, hogy újra eljönnek.

(blikk.hu)

Olvasd el ezt is!: —-> A fresno-i könnyező fa.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »