Nem mindennapi módon gazdagodott meg a hajléktalan. (Kanada)

Szerkesztette:Roland

Kanadában történt meg egy eset 2001-ben egy hajléktalan emberrel , ami kicsit sem mondható mindennaposnak.

Roberts hajléktalanként élte mindennapjait. Az utcákat járta szinte egész nap. Egyetlen barátja és útitársa kerékpárja volt. Egy őszi napon 2001-ben épp a hajléktalan szállóra tartott, amikor hirtelen egy ismeretlen autós elütötte. Egy középkorú magas öltönyös fiatalember volt, aki rémületében egyből kipattant a kocsiból és a bajban lévő Roberts segítségére sietett.

Az áldozat bal keze több helyen is eltört. A legfájóbb azonban mégis csak az volt, hogy kedvenc kerékpárja teljesen használhatatlan lett.

Roberts mikor ezt meglátta egyből sírni kezdett. Ám ezen a napon vett teljes fordulatot élete.
Az öltönyös sofőr egy befolyásos és milliárdos ember volt, aki látta Roberts mennyire maga alatt van.

hajléktalanszálló

Itt gondolnátok, hogy vett neki egy teljesen új sokkal többet érő kerékpárt? Nos nem. Egy komplett kerékpár üzletet adott neki. A történet 2019-ben látott csak fényt, hisz mára Roberts  körülbelül 20-22 kerékpáros boltot üzemeltet országszerte.

Az eset, azért került, most a nagy nyilvánosság elé és kapták fel sokan, mert az öltönyös emberke , váratlanul meghalt. Elütötték miközben egy biciklitúrán vett részt!

Elgondolkozhatunk, hogy vajon ez véletlen volt-e, vagy a sors így formálta a történéseket. Azt mondják bárkivel megtörténhet bár mi és ebből az esetből kiderül, hogy valóban így van. Vajon mi lesz holnap? Vajon mi lesz holnap után?


Diederik Stapel kutatásai.

Olvasd el ezt is!: ——> A rejtélyes autóbaleset – A kaliforniai család esete.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »