,,NEM VAGYUNK EGYEDÜL, SOHA NEM IS VOLTUNK” – ÁLLÍTJA AZ 56 ÉVES ASZTRONAUTA.

Szerkesztette:Roland

1991-beni eset szivárgott ki máris a 2020-as év elején, ami a ,,nem vagyunk egyedül” nevet viseli. Sharman 1991-ben büszkén mondhatta el magáról , hogy nagyon fiatalon felkerült a MIR űrállomásra. Egy hetes ottléte után csöppent vissza a ,,földi életbe”. Hazaérkezése után rengeteg újságíró faggatta, milyen is az élet odakint.

H.Sharman, már akkor is mondta, hogy egy nagyon komoly titoktartási nyilatkozatot írattak alá vele.
Természetesen mindenki tudni akarta, legalább nagyvonalakban miről is szól ez a szerződés. A nő akkor azt mondta, hogy technikai dolgok és különböző folyamatok.

Akkor állítását azonban nemrégiben 56 évesen megmásította.
,,Nekem már nincs veszítenivalóm”- Nyilatkozta.

sharman
sharman

Folytatta továbbá, hogy azért fogja a sírba vinni pontosan mi is zajlott ott le és mit tapasztaltak az ott tartózkodók, mert azt csak akkor lehet felfogni, ha az ember saját maga látja és érzi.

,,Nem vagyunk egyedül, soha nem is voltunk”

Ezzel fejezte be mondatát és beszédét.
Vajon mit szeretett volna átadni? Mit láthattak és tapasztalhattak odakint?!

Sajnos ez is mint sok hasonló eset rejtély számunkra.  

Itt forrást nem jelölünk meg, ugyanis több helyről hoztuk át történetét és át is fogalmaztuk, hogy nekünk is úgymond egyedinek megmaradjon. Ám aki kíváncsi nagyon sok angol és német oldalon is megtalálható részletesebben. De aki nem akar ennyire messze menni, magyar forrás is van bőven.

A szkeptikusok természetesen mondhatják, hogy hősünk csak kitalálta a történteket és ezt a sztorit, hogy feltűnjön. De kérdezzük csak meg magunktól….Minek? Mit nyert így vele?

Olvasd el ezt is! : ——> A GYERMEK KÉPZELETBELI BARÁTJA, AKI LÁTTA ELŐRE A TÖRTÉNTEKET.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »