Nincs magyarázat, a hirtelen köddé vált meteor esetére

Szerkesztette:Roland

Ez a történés nem kapott nagy hangsúlyt, ám úgy gondoljuk nem mehetünk el, a hirtelen köddé vált meteor esete mellett. Rengeteg olyan hírt hallani és olvasni, amiknek az a lényege, hogy kiszivárgott információ.

Ezeknek a 99%-uk nem igaz. Ez az eset azonban nyilvános, mégis annak ellenére, hogy a kutatók és tudósok sem találtak rá magyarázatot, valamiért nem kavart nagy port. Több csillagász, kutató és a Nasa is figyelte azt a kisebb méretű ám számunkra jelentős meteort, ami a földhöz közeledett. Minél közelebb ért, annál hasznosabb adatot tudtak belőle kinyerni a szakértők. Bolygónkra nem volt veszélyes , mert pályája útjába nem eshettünk volna.

A kis csodakőzet egy szempillantás alatt eltűnt minden figyelő elől. Mintha elpárolgott volna.
Több elmélet is született, hogy mi is lett vele, ám mindegyik állítás megdőlt.
Az eset 2011-ben történt, azóta azonban csak nagyon kevés helyen említik az esetet.
Nem megerősített információk szerint a NASA még mindig elsőrendű ügyként kezeli az esetet, ám mind a mai napig nem jött logikus magyarázat.

Vagy csak eltitkolják? Na de ezt hagyjuk meg inkább az összeesküvés elméleteket kedvelőknek….

meteorvadászat

Annyi biztos, hogy ez is mint sok más eset a Földünkön kívül, még nagyon sok titkot rejteget számunkra. Beazonosíthatatlan tárgyak, furcsa eseménysorozatok és hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb UfO észlelés beszámolók egyszerű hétköznapi emberektől.

Mindenkinek saját fantáziájára bízzuk a magyarázatot, hova tűnt a meteor.

Meg lehet közelíteni, hogy van tudományos magyarázat az esetre, ám ugyanakkor elképzelhető, hogy olyan történést tapasztalhattunk, amire a mai tudomány még nem ismeri a magyarázatot.

Továbbá, ha egy picit messzebb merészkedünk, mi van ha földön kívüliek munkálata van a háttérben?!

Olvasd el ezt is! : —-> A”Londoni kalapács”

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »