Olvasónktól – Egy furcsa álom (Tóth Kinga)

Szerkesztette:Roland

Egy nem mindennapi furcsa álom ejtette gondolkodóba az embereket!
Arról álmodtam, hogy estefelé a patakparton sétáltam a falu határában, és a nád közül előjött egy nagy lompos kutyaféle. Nehéz fekete drótszőr-bundája volt meg hegyes fülei. Vicsorogva méregetett, egyre közelebb és közelebb jött. Nem próbáltam elfutni, mert nagyobb és erősebb volt, mint én. Mire egészen közel jött, nagy meglepetésemre emberi hangon szólt hozzám.

Azt mondta:

“Megállj, kétkezű-kétlábú. Tudom a neved, Istvánnak hívnak. Állj meg, hallgasd mit parancsolok. Menj haza, és pakold össze a ruháid. El nem kísérhetlek, mert jaj annak a szerencsétlennek, aki engem meglát. Senkinek ne mondd meg, hová készülsz. Velem fogsz lakni, távol az emberektől, háztól, tűztől, velem fogsz lakni nádasban és erdőben.”

“Gondom lesz rád, kacsával, tyúkkal etetlek, együtt vadászunk, s nagy hidegben testemmel melegítlek. Gyufát ne hozz, tüzet ne gyújts, mert a tűz lángja számomra fájdalom. Te szolgálsz majd engem, én meg az én uramat. Most pedig menj, és ne kérdezz. Ne tétovázz, mert halál fia vagy, ha sokat késlekedsz.”

És azután megfordult és eltűnt a sötétben.

álom
álom

Egy darabig azt hittem, hogy csak álmodok, de nem egészen két hete reggel mentem volna megetetni a jószágaimat, és azt láttam az összes tyúkom eltűnt. Azóta esténként valami ott vonyít a sötétben a kert végében, a patak mellett de úgy, hogy a hideg futkos a hátamon. És tegnap hajnalba már meg is mutatta magát, de csak egészen messziről.

Olyan farkasforma volt, a kerítés mellett járkált fel-alá. Amint látta, hogy nyitom az ajtót, elszaladt. De ma hajnalban megint itt volt és le is fényképeztem. Aztán követtem és megint lefényképeztem a domboldalban a fák között. De nem mertem sokáig hajszolni, mert nagyon féltem tőle.

Köszönjük a levelet. Ez tényleg egy nagyon furcsa álom.

Olvasd el ezt is!: —-> Egy paranormális jelenség kergette el az otthonukból a családot.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »