Owen Parfitt – a köddé vált férfi.

Szerkesztette:Roland

Owen Parfitt szörnyű kínszenvedéseken ment keresztül, ami már önmagában megkeserítette ő és családja életét, de ami a majdnem végzetes balesete után történt felforgatta a család életét ugyanis ő az egyik leghíresebb köddé vált férfi. Owen 16 évesen katonának ált, ahogy 1950-ben az szokás volt. A katona évei szempillantás alatt elrepültek, így 5 év után haza indult családjához és menyasszonyához. A legborzasztóbb dolog ekkor következett be.

A katonákat szállító ,,kisbusz” felborult és Owen kivételével mindenki belehalt a balesetbe.  Túlélőként nem tudott a férfi örülni az életének, hiszen szörnyű fájdalmai voltak és mozdulni sem  bírt.  A férfi örökre lebénult és tolószékbe kényszerült.  Hazaérve menyasszonya a sérüléseitől eltekintve is szerette és csak boldogságának kulcsát kereste.  A férfi minden napot fájdalmak között töltött és szeretett asszonyának minden nap elmondta, hogy egy szép napon újra lesz ereje felállni a székéből.

tolószék

Az asszony támogatta és bátorította a férjét minden nap, mígnem elérkezett egy újabb végzetes balesett napja.  Juliet a boltba indult, hogy férje kedvére tegyen és süteményt készíthessen neki. Amint sietett át a zebrán a nőt egy részeg sofőr halálra gázolta. Owen végleg magára maradt csak a fájdalom volt minden nap társa. 

A katona nővéréhez költözött, mivel már nem volt képes magáról gondoskodni. A nővére Alise gondját viselte és támogatta. Bízott benne, hogy férfinek igaza lesz és egyszer valóban képes lesz újra felállni a tolószékből. Egy júniusi nap, évekkel később Owen és nővére kint ültek a kertben és az égboltban gyönyörködtek. Alise bement, hogy teát hozzon öccsének, de amikor visszatért hihetetlen dolgot látott.

Owen eltűnt. Alise soha többé nem látta testvérét. A rendőrség és médiumok sem tudtak Alisenek segítséget nyújtani. Senki nem találta nyomát a meggyötört katonának soha többé,csak tolószéke maradt hátra. Owen a köddé vált férfi!

Olvasd el ezt is! —–> 1947 óta nyitott akta Elisabeth esete.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »