Paranormal reality (A megmagyarázhatatlan valóság) 1. rész

Szerkesztette:Roland

A megmagyarázhatatlan valóság című regény első része!
Csatlakozz a regény facebook csoportjához, ITT hogy ne maradj le semmi részletről!—->
 

 

2010 tele ugyan úgy indult mint minden évben. Készülődés az ünnepekre, ajándékvásárlás és egyebek. Mindenki lázban égett és várta az ünnepek varázsát.

December elején azonban minden megváltozott.
Egy nagyon furcsa és bizarr hírt közölt az egyik híresebb televízió csatorna. Londonban egy kisebb utcában kitört a káosz. 1 nap alatt mintegy 50 bejelentés érkezett családoktól , akik várták a magyarázatot a történésekre. 

Az első bejelentés egy fiatal házaspártól jött, akik rémülten tárcsázták a segélyhívót. Egy kisebb szobába menekültek, ahonnan remegő és ordító hangon mesélték, hogy egy átlátszó alak a házi kedvencüket egy labrador kutyust szó szerint felemelt a plafonig. Miután a férj ráordított a furcsa alak a kutya nyakát egy mozdulattal kitörte és elpárolgott.

Mondani sem kell, hogy a vonal túlsó végén lévő személy átverést, úgynevezett telefon betyárkodást gyanított, így teljesen értelmetlen kérdéseket kezdett feltenni a családnak. Válaszok azonban már nem jöttek, a vonal megszakadt.

Telefonbetyár…..

Mondta nevetve Karolin kolléganőjének, akivel egyébként versenyeztek, hogy kinek jön be több fals hívás.  Nem telt el pár másodperc a telefon ismét csörgött.
Hoppá, újabb  nyerési esély ….. Mondta Karolin.

telefon

Ám ebben a pillanatban kolléganője telefonja is megcsörrent. Összenéztek mosolyogva. Annyi idejük nem volt hogy a hívásokat fogadják, ami egyetlen kattintás lett volna, mikor hirtelen szinte az összes telefon megszólalt.  Mivel legalább 15 ember volt aki a hívásokat fogadta, így szinte egyszerre a terem, úgy hallatszott mintha egy zsúfolt piacon lennénk.

Mindenki csak beszélt és beszélt. Kezdett eluralkodni a káosz.

A két barátnő szintén egymásra nézett, akiknek ekkor már élő telefon beszélgetésük volt. Ekkor már nem volt mosoly arcukon.
Karolin előbb befejezve a telefonálást , csak annyit mondott: -Mi folyik itt.

A szó utolsó betűje sem hagyta el ajkát már jött is a következő segélyhívás.

Egy idős néni szólt bele a kagylóba.

-Drágám, az előbb rég meghalt férjemet láttam a konyhámban. Azt hittem megőrültem, de mikor a nevét mondtam rám nézett. Közelebb mentem hozzá, ám ekkor úgy tűnt mintha egyre halványabb lenne. Ön mit tett volna kedves? Megőrültem?
Nyugodjon meg hölgyem…. Mondta Karolin.

A néni folytatta……
– De még mielőtt eltűnt volna kiáltott egy hatalmasat. Azt kiáltotta, hogy …….

A vonal hirtelen megszakadt….

árnyékember

Karolin munkatársára nézett és ezt mondta…..
– Nem tudunk ennyi egységet kiküldeni….
Kolléganője is épp egy telefonbeszélgetésben volt. Körülnézett a teremben.
– Mindenki  hívásokat fogad folyamatosan, mi van itt?

A káosz hirtelen eluralkodott a teremben. A hívások mind-mind ugyan abból az utcából érkeztek….

Ennyi volt a megmagyarázhatatlan valóság című regény első része..

Csatlakozzatok  KATT——>Paranormal Reality facebook csoportunkba,<—–KATT    ahol minden részt és eseményt kibeszélhettek! 
Ha kíváncsi vagy a további izgalmas történésekre csak olvasd és kövesd az oldalunkat….

  ——-> 2.rész!!!  <——-

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »