Paranormal reality (A megmagyarázhatatlan valóság) 3. rész

Szerkesztette:Roland

A megmagyarázhatatlan valóság című regény harmadik része!
Ha még nem olvastad az előző részeket , előbb mindenképp azokkal kezd!

Ide kattintva olvashatod el!

 

 

Paranormal Reality (megmagyarázhatatlan valóság) :
A ház, ahova a csapat belépni készült, csak egy régi építésű egyszerű ház volt.  Az idős asszony és férje még annyira rég vásárolta, hogy nagyon nagy erőfeszítés volt Ramonnak kinyomoznia a ház eredetét.
– Álljatok meg… Kiáltott fel Travis, aki  a többiek mögött , utolsónak hagyta ott ,,Turbót”  a csapat kis furgonját.
– Tesó ez mi? Ez… ? Ez mi a f**.  (Travis)

Mindenki a furgon vezetőjére nézett … Lámpájukat szinte az arcára irányították. Senki nem értette, mi a furcsa kérdések oka …..
– Mi az haver? Kérdezte Ramon már szinte rémülten….
Travis  remegő hangon, úgy, hogy az egész teste is remegett csak annyit mondott … „ A házban fény”
Közben a házra mutatott, ám mikor a csapat többi tagja odanézett, ahol Travis a fényforrást látta és mutatta , hirtelen ,,turbó” sofőrje összeesett és eszméletét vesztette.

–  Gyorsan hívjatok mentőt….. Kiáltott fel Emma…..
– Igen máris hívom …Jaaaaaa és mit is mondjak? Jöjjenek ide , ahova még én sem tudom hol vagyok? …Rögtönzött Glen.

Még a bizonyos idős eltűnt asszony házát sem érték el, máris meg kellett állniuk egy, a ház ablakai alatt lévő öreg elszáradt tölgyfa tövében. Travis látszólag nem volt jól, ám pár perc múlva, annyira eszméleténél volt, hogy mozogni tudott és, bár tekintete üveges volt, értette a kommunikáció alap formáit.

–  Emma……..- Szólította a kis alacsony már szinte bepánikolt hölgyet Ramon.
– Igen? ….
-Te és Ben menjetek vissza a furgonhoz  és vigyétek kórházba Travist.
– De Ramon … Tudod, hogy Bent alig ismerjük. Őt most küldték át … őőőőőő, azt sem tudjuk honnan….
– Nem érdekel, menjetek…. – Üvöltött Ramon.

Benről senki nem tudott semmit.

Ő valahogy soha nem szólt egyetlen szót sem, csak sodródott az árral.  Sőt a csapathoz is csak úgy jelentkezett, hogy kezét feltartotta egy ártatlan Ramon közösségi kérdés során ….
Ramon-t nem érdekelte , ki mikor és hogyan csatlakozik ahhoz a csapathoz, amit ő ,,toborzott”.

Bizonyítani akarta rátermettségét. Mindent megtett volna, annak érdekében, hogy őt, és csak is őt ismerjék el a környék legmegbízhatóbb és legtisztességesebb rendőreként.  Mi lehetett ennek az elszántságnak az oka? Kérdezhetné bárki, de a válasz egyértelmű volt….

Mivel Ramon csak egyetlen lányt szeretett a Földön, akiért megtett volna mindent. A szerelem a lánytól is épp olyan őszinte volt, így a fiatal rendőrnek ez az egy nagy bizonyítási lehetőség volt szerelme édesapja fele.

Emma, Ben és Travis tehát elindultak ,,Turbó” felé , hogy a fekete kisbusz segítségével mihamarabb a kórházba érjenek. 10-15 métert megtéve Emma hátrafordult, ám már nem látta a csapat többi tagját a furcsa sűrű ködtől.
– Félelmetes nem igaz?  – Szólalt meg Ben…
– Tessék? Mi? – kérdezett vissza Emma.

– Nézd csak meg…. Igaz, hogy az úttest nagyon széles és igaz, hogy a házak még az útfelülettől is messzebb és beljebb vannak , de egyszerűen nem látni a túloldalt. Mikor ideértünk és kiszálltunk a furgonból, még akkor sem lehetett látni. Olyan mintha a sötétség és a köd hirtelen kezdődne valahol és hirtelen tűnne el.  – Mondta Ben

– Elég sokat tudsz ahhoz képest, hogy idáig egy szót sem szóltál  – Nyilvánult meg Emma.
– Úgy érzem, eltitkolsz valamit. Ki vagy te pontosan?

Legyen elég annyi, hogy egy senki.

Ekkor már a furgonnál voltak és Emma épp a sofőr oldali ajtót nyitotta ki, mikor hirtelen Travis odaugrott és becsapta. A lányra nézett és ezt mondta:

–  Nem mehetünk el…

Emma és Ben egymásra néztek, majd Travis folytatta.
– Amit akkor láttam, nem csak egy fény volt. A világosságban magamat láttam, ahogy egy pisztolyt fordítok a fejemhez. Tesó nem tudom, mi folyik itt, lehet, hogy csak megőrültem, nem tudom, de ha most elmegyünk, úgy érzem, hiányozna egy darab belőlem. Egy nagy kérdés, amire nem kaptunk választ. Itt kell maradnunk.

–  Ramon és a többiek épp nyomoznak az eseteken, majd ők utánajárnak. – Mondta Emma
Nem…..Trevisnek igaza van. Én sem szívesen hagyom itt őket. Trevis pedig látszólag sokkal jobban van. – Szólt közbe Ben.

A többség döntött így Emmának nem volt mit tenni, elengedte ,,Turbó” ajtaját.

-Na és mi csin….. Még a mondatát sem tudta befejezni az alacsony szőke kis hölgy, mikor a távolban egy nagyon kétségbeejtő lány sikoltását hallották.
– Gyertek. – Szólalt meg Travis, majd a sikoltás irányába futottak mindhárman. Az utca elejéről jött. Már tisztán kivehető volt, ahogy rótták a métereket. Pár perc múlva mindhárman hirtelen megálltak. Fejüket ugyan arra a romos és omladozó házra fordították.

– Ez lesz az. – Mondták egyszerre minden.
A házhoz futva Ben nekifutásból a régi fa ajtót szabályosan egy mozdulattal berúgta.
– Nyomás. – Mondta!

Az ajtó berúgásától azonban a lány sikoltozó és kétségbeesett hangja megszűnt.
– Figyeljetek…. szólt Ben. Te és Emma vizsgáljátok át ezt a szintet és a pincét, én pedig felmegyek az emeletre.

– Rendben. – Bólintottak rá mindketten.

Így Ben, Emma és Travis szétváltak. Az épület olyan volt, mintha már legalább 100-200 éve nem járt volna bent senki. Omladozó vakolatok, omladozó falak, leszakadt gerendák és temérdek kosz és por.

4.Rész Itt! 

 

Csatlakozz a Paranormal Reality rajongói csoporthoz  —–>ITT<—–(A megmagyarázhatatlan valóság című regény minden része a rejtely.com tulajdonát képezi. Ennek ellenére megosztása nem tiltott, a megfelelő forrás megjelölésével. Felhasználása saját célra tilos!)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »