Paranormal reality (A megmagyarázhatatlan valóság) 5. rész

Szerkesztette:Roland

A megmagyarázhatatlan valóság című regény ötödik része!
Ha még nem olvastad az előző részeket , előbb mindenképp azokkal kezd!

Ide kattintva olvashatod el!

 

Paranormal Reality (megmagyarázhatatlan valóság) :

Emma és Trevis így együtt maradtak, Ben társukra pedig egyedül várt, az emelet átvizsgálása.  A 2 kolléga úgy gondolta, hogy először a pincét vizsgálják át, hátha onnan jött a sikoltozó női hang. A lejáratot már messziről látták. A régi omladozó ház nappalijából vezetett egy sötét lépcső a mélybe. Ahogy egyre jobban közeledtek a lépcső felé, úgy csökken a távolság kettejük közt.  A lefele vezető lépcsőhöz odaérve Emma és Trevis már karnyújtásnyira voltak egymástól.

-Kő, pappír, olló?  – Kérdezte Emma, tekintetét Trevisre vetve, kis mosollyal az arcán.
-Viccelsz? Nekem kell előre mennem, én vagyok a férfi. De a játék kedvéjért nézzük meg ki nyert volna.  – Mosolyodott el Trevis.

-Emma – papír
-Trevis – kő

-Látod? Mindenképp én vagyok a vesztes, a sors is így akarja, szóval szorosan utánam! – Mondta elégedett arccal.

A lépcsőn nagyon lassan haladtak lefelé. Minden egyes lépcsőfok nyekergéssel válaszolt, amikor csak ráléptek. Úgy tűnt a lépcsőfokok nagyon régiek, ráadásul fából készültek, így egyetlen lépés sem volt biztonságos. Mindkettejük zseblámpafénye világított mindenfelé, ahogy egyre lejjebb és lejjebb haladtak. Úgy tűnt a mélységnek soha nem lesz vége.  Minél több lépcsőfokon haladtak már át, annál több volt még előttük. Pár perc múlva azonban Trevis elérte a pince szintjét.

Ekkor Emma, egy picit lemaradva csatlakozott kollégájához, aki már az épp felfedezett pincét pásztázta lámpájával.
-Úr Isten…mi ez a hely? – Kérdezte Trevis.
A két lámpa fénye szinte a teljes pincét végig világította.

-Ott!!! – Kiáltott Emma, aki Terevis mellett elsurranva az egyik sarokba rohant.
,,Turbó” sofőrje rémülten vette észre , hogy kolléganője egy fiatal, látszólag eszméletlen lányhoz futott oda. Trevis a lámpája fényét a furcsa kinézetű lányra irányította. Emma ekkorra már karjaiban tartotta, de a férfi, csak állt a lépcső alsó fokánál.

-Gyere segíts, úgy látom csak elájult. – Kiáltott Emma.
-Emma, a ruhája, és kinézete.  – Mondta halkan és rémülten Trevis.

Az idegen lány hófehér ruhában volt, amit sár és úgy tűnt vér borított.

Másodpercek sem teltek el, mikor mindketten tekintetüket a pincébe levezető ajtóra irányították. Hatalmas kiáltozásokat hallottak, amik a távolból jöttek és úgy tűnt egyre hangosabbak….Mintha az a valami, ami kiadja őket, egyre közelebb jönne.  Nem sokkal később már tisztán kivehető volt, ki és mit kiabál. Ben hangját hallották, amelyen a kétségbeesés és pánik hallatszott.

-Maradj a lánnyal – Szólalt meg Trevis.
Hirtelen felpattant és felrohant a házba, majd az emelet felé vette az irányt. Talán egyetlen perc sem telt el, már az emeleten lévő szobáknál és helyiségeknél volt. Kétségbeesetten nézett be minden lehetséges helyre. Az utolsó kis terembe berontva, az eddig kapkodó férfi ledermedt.

-Ben lámpája – mondta halkan.

A lámpa a terem közepén hevert és fénye a falara vetítődött.
– BEN, BEN, BEN…. kiáltozott Trevis.
Válasz azonban nem jött. Félve nézett körbe a teremben, kezében két lámpával, amikor hirtelen halk lépteket hallott a folyosóról. Egyre hangosabb és hangosabb volt. Egyértelmű volt, hogy valaki a szoba felé tart.

-Ben?– Nézett ki a terem ajtajából a folyosóra Trevis.
-Mi a f*sz? Hát te? Hogy kerülsz ide? Jobban vagy?

A lány állt ott, akit a pincében láttak eszméletlenül.
-Hol van Emma?  – Bombázta az idegen lányt kérdéseivel a férfi.

Olyan volt, mintha egyetlen kérdést sem értett volna. Arcán egyetlen rezzenés sem látszott csak bámulta Trevist.  Nézték egymást és ,,Turbó” sofőrje már szinte remegett a félelemtől. Pár perc elteltével a rejtélyes lány arcán egy széles mosoly jelent meg.  Nem sokkal később egy hirtelen mozdulattal megfordult és egy kisebb szobába futott .
– Hé, várj, állj meg…. Kiáltott Trevis, majd utánaeredt.

A szobába belépve látta, hogy a helyiség nagyon kicsi. Valamilyen raktár lehetett. Ám nem ez volt a legfurcsább benne, hanem, hogy a lánynak nyoma veszett.
-Mi a franc? Hová tűnt?  – Jöttek az újabb kérdések.

Vérnyomása látszólag az egekben és a levegőt is kapkodva vette Trevis, mikor elindult lefelé Emmához.
-Mi történt? Jobban lett? Miért hagytad elmenni?  – Vetette a kérdéseket kolléganőjére, mikor már lefelé tartott a lépcsőn, a pincébe.
-Kit? – Kérdezte Emma.

A férfi leérve szinte sokkot kapott, mikor meglátta a rejtélyes lányt, ott, ahol volt.
-Emma lassan gyere ide hozzám és húzzunk innen.—Mondta remegő hangon.

-Mi? Miről beszélsz? Nem hagyhatjuk őt itt!
-A lány az előbb az emeleten volt és csak bámult engem.
-Emeleten? Innen nem mozdult. Végig vele voltam….

Emma látta, hogy Trevis szinte a teljes pánik határán van, lassan elindult felé. Kezdett ő is félni, hisz kollégája nem remegne ok nélkül ennyire. Látszólag izzadt és a levegőt is úgy vette, mintha kilométereket futott volna.

-Gyere, karolta át Emmát.

A lépcsőn felfelé haladtak. Tekintetüket, hol felfelé, hol a lányra szegezték. Hirtelen egy nagy durranás…
Mindketten felkapták a fejüket. Az ajtó, amin lejöttek hirtelen becsukódott. Egymásra néztek, majd szemükkel egyszerre a lányt keresték.

-Hol van? Az előbb még….? Mi történik? ??? – kérdezte remegő hangon Emma, akit Trevis kapott el a lépcsőn. Ájultan roskadt össze a férfi karjaiban.

-A pokolba…..A jó k*va életbe…. – Mondogatta a férfi.
Kolléganőjével a karjaiban a lépcsőn mégis inkább a lefelé vezető utat választotta. Bár nem tudta mi történik, pánikolt és fél, mégis tudta, hogy most nem adhatja fel. Emmát egy rossz és szakadt matracra fektette, ami a pincében volt.  Enyhén pofozgatni kezdte, hisz tudta, hogy csak a hirtelen ijedtségtől ájult el.  Közben tekintetét csak kolléganőjén tartotta, körbenézni, vagy akár csak oldalra pislantani félt. Nem tudta mit láthat, de nem is akarta.

-Nagyon félek, nagyon kivagyok.— mondogatta halkan.

A furcsa események, azonban nem értek véget. Nem sokkal később egy halk női nevetést lehetett hallani. Egyértelmű volt. A nevetések egyre közelebbről jöttek.  Trevis ekkorra már a pincét szinte teljesen megvilágította, Ben, az ő és Emma lámpájával.

-Gyereeee, Gyereee…. kiáltotta.

A nevetések egyre csak hangosodtak.  Hirtelen hősünk  a nyakához kapott és levegőért küzdött. Olyan volt, mintha valaki a nyakát szorítaná és nem kapna levegőt. A helyiségben ide-oda csapódott. Hol a szekrényeknek esett, hol a falaknak. Egyszer csak hirtelen a földre került. Már épp csak néha-néha próbált meg egy-egy kísérletet tenni az oxigén után. Úgy tűnt nincs tovább. Trevis , a kis fekete furgon „Turbó”sofőrje feladta a küzdelmet. Nem harcolt tovább….

Egy váratlan pillanatban azonban, egy nagy durranás hallatszott, amit nagy robaj követett. A bejárati ajtó a lépcsőn szó szerint ledőlt. Ahogy esett, úgy egyre több és több darabra tört. Nagy port kavart, mikor földet ért. Ám Trevis ezt már látta. Ugyanis mikor az ajtó elkezdett esni, a durranás pillanatában megszűnt a furcsa fojtó hatás a nyakán. Nagy köhögésben tört ki, amit hányás is kísért. Lépteket hallott, amik a lépcsőn lefelé haladtak. Nyakán kezével, felnézett és meglátta Ramont, ahogy a lépcső aljára ér.

-Trevis? Te mit keresel itt? Mi van veled? Úr Isten.  – Mondta meglepődve Ramon.

6.Rész

 

Csatlakozz a Paranormal Reality rajongói csoporthoz  —–>ITT<—–
(A megmagyarázhatatlan valóság című regény 6. része hamarosan…….)
(A megmagyarázhatatlan valóság című regény minden része a rejtely.com tulajdonát képezi. Ennek ellenére megosztása nem tiltott, a megfelelő forrás megjelölésével. Felhasználása saját célra tilos!)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »