Paranormális és veszélyes erdő, tiltott területtel! Hús-erdő Oroszország.

Szerkesztette:Roland

Rengeteg rejtélyes hely van kis hazánkban is, hát még határainkon túl. Oroszországban létezik egy hely, amely a Hús-erdő névre hallgat. Több szempontból is híres a hely. Hogy egyet említsünk a második világháborúban ezen a területen több 100ezer ember vesztette életét. Napjainkban is történnek ott furcsa és bizarr jelenségek. Vannak emberek, akiket az erdőbe barangolásuk után nem láttak többé. Soha nem kerültek elő. Nem is csoda, hogy a hely a paranormális kutatók számára igazi kánaán. 2014-ben egy 3 fős kutató csapatot nyelt el az erdő, akik közül egynek találták meg a holtestét. A halál oka valószínűleg kihűlés volt.

Rengeteg katona holteste került már elő melyeket az erdő földje rejtett. Az erdőségnek van egy kis része ami tiltott, látogatása nagyon veszélyes. A növényzet itt olyan sűrű, hogy képtelenség lenne végig gyalogolni rajta. Ágak, tüskék és sűrű bozótosoknak ad otthont. Beszámolók szerint, több furcsa és rejtélyes hang szűrődik ki onnan, főleg spanyol és német nyelven.

3-szor volt példa arra, hogy a kutató csapatok egy furcsa hangot hallottak, ami megmondta nekik hol ássanak. Ezeken a helyeken találtak 3 emberi csontvázat is. 2017-ben egy kisebb csoport, magát kinőve egy közösségi portálon hirdetett expedíciót az erdőbe. Több ezren jelentkeztek rá, amikor is hirtelen a csoport megszűnt, sőt a két ötlet gazda, felhasználói fiókja is törlésre került.  Azóta nem derült ki, ki és miért távolította el a ,,mozgalmat”.

Egyes állítások szerint az erdő maga lehet egy átjáró, emberi és  szellemi világ közt.  Katrin kezdő újságíró például 2016-ban látogatott erre a helyre, hogy cikket írjon a különös erdőről. 3 nap után találták meg kutató csapatok. A nőnek újra kellett tanulnia beszélni, írni, olvasni és fogalma sem volt róla, hogy 3 napra eltűnt. Az orvosok szerint a nő Stroke-ot kapott és ezért történi minden úgy , ahogy. Mások ezt nem hiszik és ezt is az erdőség bizarr jelenségei közé sorolják.

(Mivel ezt a forrás az internet sötétebb bugyraiban szedtük össze, így olyan részleteket kihagytunk, amik a felszíni internetre nem valók.)  – Megértéseteket köszönjük!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent H

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent H

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »