Paranormális ház és a Rockford-i család rémálmai.

Szerkesztette:Roland

Minden ember rémálma lehet, hogy szeretett otthonát , a ,,paranormális ház”, néven híresítik és valóban el kell hagynia néhány bizarr, megmagyarázhatatlan dolog miatt.  Ez esett meg azonban nem is olyan rég egy fiatal párral ( Thomas és Nicole), akik a közös életükbe vágtak bele azzal, hogy vásároltak egy régi, nyugalmat sugalló családi házat. 

Nem is sejtették még ekkor, hogy mekkora fába vágták fejszéjüket és milyen elképzelhetetlen jelenségekkel fogják szembe találni magukat.

A családi ház a hatalmas hozzá tartozó pincével az Illinois állambeli Rockfordban terült el, egy roppant nyugodt külvárosi kerületben. A szomszédok jól ismerték egymást és a családok gyermekei gyakran játszottak késő estékig az utcákon.

Ezért is volt csábító a fiatal pár számára az eladóvá vált ház, melyhez jutányos áron jutottak hozzá. Kezdetben boldogan teltek napjaik, de egyre inkább kezdtek rájönni a sötét titokra, ami az otthonukat beárnyékolta.

Kezdetben még nevetségesnek találták a szomszédoktól hallott pletykákat a ház sötét múltjáról és a lakóinak különösen hirtelen távozásáról. Néhány hónap múlva azonban ők is megtapasztalták a szörnyűségeket, amik a pince zugaiból szivárogtak be életük mindennapjaiba.

A pár elmondása szerint minden egy nyugodt hétvégén kezdődött

Amikor is egy éjjel a szomszéd kétségbe esetten kopogtatott hozzájuk, hogy elmondja: aggódott a női sikolyok miatt, ami a lakásból szűrődött ki. 

A fiatalok értetlenül álltak a dolog előtt, de jobbnak látták, ha szétnéznek a lakásban. Meglepetésükre a gardróbnak szánt bútorokkal teli szobában nyugtalanító jelenséggel találták szembe magukat. A bútorok ajtaja mind nyitva állt.

alak
alak

A pár a következő éjjel kissé nyugtalanul hajtotta álomra a fejét, aggasztották őket az előző nap történései.

Az aggodalmuk nem volt alaptalan, hiszen a következő éjszaka is borzalmak vártak rájuk.  Ez alkalommal azonban a pincéből felhallatszó hangok zavarták meg a pár pihenését. A rémület pedig nem ért véget. 

A férfi úgy döntött lemegy a pincébe és megkeresi a zajok forrását, de nem sejtette, hogy ezzel az egész életét megváltoztatja. A pincébe érkezésekor a zajok elhallgattak, de Thomas csak bénultan állt a mozdulásra képtelenül. A pincében a bútorok fejükön álltak és egy addig nem látott festmény ékeskedett a falon a férfi beszámolója szerint.

Nem csak a bútorok álltak fejükre, hanem a pár élete is miután a férfi lemerészkedett a pincébe. Nicole beszámolt róla, hogy a barátja teljesen megváltozott a látottak hatására. Kerülte a barátait, gyakran maradt ki éjszakánként és a munkájában is rosszul teljesített az addig elhivatott Thomas.

Mindkettejük energiáját lassan elszívta az otthonuk, fáradtak és ingerültek voltak, rettegtek. Minden éjjel más és más hangok szűrődtek fel a pincéből. Hallott a már lánccsörgést, kopogtatást, de gyakran még női sikolyokat is, mégsem tudták elhagyni a házat. Valami vonzotta őket a maradásra, valami egészen megmagyarázhatatlan és rejtélyes. A legnyugtalanítóbb pedig csak ezután következett.

Nicole végre teherbe esett, ami boldogsággal töltötte el a párt.

Sok kimerültség után végre valaminek tiszta szívből örülhettek, hisz a paranormális ház nem volt épp a nyugalom szigete.Nem sokkal később azonban egy éjszaka Nicole szörnyű fájdalmak közepette ébredt a hasát szorítva, amikor is gyereksírás hangja törte meg az éjszaka csendjét. Ez volt az a pont, amikor a fiatal pár úgy érezte nem maradhatnak tovább, a ház a fájdalmukból és rettegésükből lakmározik. Ezt nem hagyhatták tovább.

A pár azóta megszabadult a háztól és két gyermek boldog szülei. Több év elteltével voltak csak képesek a történetüket megosztani.

Nos mivel ez a történet már lassan nem meglepő módon szintén az internek sötét részéről való. Természetesen így nem lehet megállapítani, hogy valós-e vagy csak valaki kitalált a paranormális ház esete. Ám ha valós, borzalmas és félelmetes.

Olvasd el ezt is! : —-> Így lesz vége a világnak! – Állítja a nő, akit 52-szer raboltak el az idegenek.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »