Párhuzamos valóságok amik néha találkoznak.

Szerkesztette:Agent

Miközben párhuzamos univerzumok utáni tudományos kutatás megállás nélkül folyik például részecske gyorsítókban, illetve több kutatási központban. Addíg a világban több olyan eset is történt, amit mással nem igen tudtak magyarázni. Relytélyes eltűnések, vagy a Mandela effektusként ismert jelenség amiről későbbiekben részletesebben is olvashattok nálunk. Van egy-két történet amely kiemelkedik a többi közül, és sem bizonyítani, sem cáfolni nem tudta eddíg senki” Íme egy elég bizarr történet.:

Képzeld csak el az összes egymás mellett futó párhuzamos idővonalat vagy világegyetemet úgy, mint vasútvonalakat, s magadat úgy, mint aki ezek egyikén a vonat.

Sok olyan érdekes történet kering emberekről, akik a semmiben tűntek el. Vajon ezek az emberek egy párhuzamos univerzumba csúsztak át? Szokatlan és szinte hihetetlen, hogy olyasvalaki, aki egy ismeretlen világban él, váratlanul betoppanjon a mi univerzumunkba. Számukra és az eredeti univerzumuk számára a világunk lehet a párhuzamos világegyetem.

Pontosan ez történt Lenia Barcíával, azzal a spanyol asszonnyal, aki váratlanul azt érezte, hogy körülötte semmi sem stimmel.

A története annyira bizarr, hogy sokan azok közül, akik hallották, nehezen tudták komolyan venni. Vajon Lenia Barcía hallucinált vagy mentális betegségben szenvedett?

Könnyű fantáziálásként elvetni a történetét, de mi van akkor, ha az élménye a valóságot tükrözi?

Vajon ő egy másik világ igazi látogatója volt? Véletlenül csöppent egy másik univerzumba?

Ugyanaz a lakás, de néhány dolog nem odaillő

Ez az egész akkor vette kezdetét, amikor Lenia Barcía egy reggel felébredt madridi lakásában. Úgy tűnt, mint egy másik normális nap, de észrevette, hogy valami nem stimmel. Nem ismerte meg azt az ágylepedőt, amin éppen aludt. Nem sokat töprengett ezen, de kisvártatva észrevette, hogy a körülötte lévő apró dolgok arra engednek következtetni, hogy valami nincs rendjén. A lakása ugyanannak tűnt, ugyanakkor pár dolog nem illett oda, mintha azok nem az övé lennének.

Néhány dolog nem volt odaillő

Néhány dolog a lakásából hiányzott, míg másokat azelőtt sohasem látott. Mi nem stimmelt?
A legmegrázóbb felfedezése az volt, hogy a barátja eltűnt. Vajon elhagyta őt? Hová ment?
Először Lenia azt hitte, hogy a barátja eltűnt. Azonban az igazság sokkal borzasztóbb volt.

Kereste a telefonszámát, de nem lelte. A barátainál is érdeklődött felőle, de úgy tűnt, senki sem tudta, kiről beszél. Lenia azt hitte, hogy meghibbanhatott. Kapcsolatba lépett a rendőrséggel és belejelentette a barátja eltűnését, azonban a rendőrség közölte vele, hogy semmilyen nyilvántartásban nem szerepel az a személy, akit keres.

Lenia megőrült?

Lenia nem értette, mi történhetett. Bár meg volt győződve arról, hogy tökéletesen beszámítható, felkeresett egy pszichiátert, aki közölte vele, hogy a stressz hatására hallucinált.

Lenia nem értett egyet. Meg volt arról győződve, hogy komoly dolog történhetett. Amikor Lenia meglátogatta a családját, beszélt a lánytestvéréről, de a szülei közölték vele, hogy az általa említett események sohasem történtek meg. Például, a családja nem emlékezett egy olyan műtétre, amelyet a testvére vállán pár hónnappal korábban végeztek el. Amikor Lenia a testvérét faggatta, ő azt állította, hogy soha nem volt operációja.

Sok olyan dolog volt körülötte, melyeknek nem volt értelme. Olyan volt, mintha olyan eseményekről számolt volna be, amelyeken egy másik életben került sor, egy másik idővonalon.

Sok dolog nem tűnt igaznak

Lenia elment dolgozni, s még inkább világossá vált előtte, hogy az élete oly módon változott meg, ahogyan soha még csak álmában sem gondolta volna. Ugyanannál a társaságnál dolgozott, de egy másik részlegen az épület egy másik részén. Elmesélte, hogy nagyon zavarodottnak érzete magát a munkában, közölte a felettesével, hogy beteg, majd hazament. Először is némi időbe telt, mire a felettesét megtalálta, mivel egy olyan személy volt, akivel korábban soha nem találkozott, bár a főnöke az állította, hogy jól ismeri őt.

Vajon Lenia egy másik világból érkezett látogató volt?

Az tűnt fel neki, hogy a jogosítványa és a személyazonossági kártyája rendben volt, viszont sok egyéb dolog az életében nem stimmelt. Olyan eseményekre emlékezett vissza, melyekről az emberek azt állítják, sosem történtek meg. A barátjáról, akit jól ismert, azt mondták, sohasem létezett. A lakásában lévő tárgyak nem voltak ismerősek.

Leniat soha nem nyilvánították mentálisan sérültnek. Nem volt drogfogyasztó vagy iszákos. Egy olyan normális nő volt, aki elmesélte a sztoriját a világnak, de csak kevesen hittek neki. Ma továbbra is kutat a dolgok nyitja iránt.

Úgy véli, hogy egy másik univerzumba csúszott át, amely csak alig különbözik a mi világegyetemünktől. Lenia beletörődött a sorsába és annak a lehetőségébe, hogy ebben a világban ragad és talán soha nem lesz képes ismét hazatérni.

(Fordította: Sz. György)
(Global Mysteryes)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »