Ráncos asszonnyá öregedett a játék baba

Szerkesztette:Agent

Természetes, hogy a tárgyak felett is eljár az idő, elkopnak, összetörnek, elszakadnak. A játék babákkal ugyanez a helyzet, az esetek többségében kiesik egy szemük, lefoszlik a ruhájuk, olykor még a hajuk is kihullik.

 

Ám arra még nem volt példa, hogy egy baba az emberi öregedés jeleihez hasonló tüneteket produkáljon – az alábbin kívül.

Átlagos baba volt

Azok közül, akik hisznek a természetfelettiben, sokan úgy tartják, hogy a játék babák nem élettelen tárgyak: testük a holtak lelkének ad otthont. Egyesek megszállottan gyűjtik a babákat, mások félnek tőlük. Egy nevük elhallgatását kérő család véleménye is megváltozott ezekről a játékszerekről az után, ami velük történt.

A feljegyzések szerint egy átlagos pár karácsonyi ajándékot keresett a kislányuknak, amikor egy szép, de látszólag teljesen átlagos játék babára bukkantak, és végül ez került a fa alá. A lány nagyon örült az ajándéknak, imádta a babát, de ahogyan az lenni szokott, lassan kinőtte, és nem játszott vele többé.

Amikor elköltözött otthonról, a szülők a padlásra költöztették a régi holmikat, köztük a játék babát is, ami ekkor még kitűnő állapotban volt. Egy dobozba tették, és meg is feledkeztek róla.

Nem ismertek rá

11 évvel később a család nagytakarítást tartott a padláson, amikor egy különös bábura bukkantak. Először nem tudták mire vélni az alakot, amely mintha mumifikálódott volna, aztán villámcsapásként hasított beléjük a felfedezés: ez a ráncos, ijesztő tárgy a lányuk egykori játék babája.

Nemcsak az arca, de a karjai és testének többi része is ráncos volt, a barázdák teljesen úgy helyezkedtek el, mint az emberi bőrön. A szülők állítása szerint még a szemei is megváltoztak: a tárgy úgy bámult rájuk, mintha évtizedek bölcsessége ülne a tekintetében. A család azonnal megszabadult a babától, ami időről időre új tulajdonosokhoz került, míg végül nyoma veszett: nem tudni, kinél van most.

Mi történhetett?

Szakértők és gyűjtők szerint a kísérteties játék baba valószínűleg valamilyen szerves anyagból készülhetett, ami gyakorlatilag rothadásnak indult, mások azonban úgy gondolják, ha ez így lenne, már azelőtt is mutatkoztak volna rajta a jelek, mint ahogy a család elsüllyesztette a padláson.

Egy másik, kevésbé hétköznapi elmélet szerint paranormális jelenségről van szó, és a baba testét megszállta egy halott ember lelke, talán még akkor, amikor a kislány játszott vele, és mivel később elhanyagolták, a lélek szomorúsága a testi öregedés jeleiben nyilvánult meg.

 (youtube.com, williamdefalco,femina)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »