Egy rejtélyes alakot keresnek – meggyújtotta magát majd eltűnt…

Szerkesztette:Roland

Keresik azt a 30-as éveiben járó férfit, aki nemrég meggyújtotta magát. Igen elsőre talán őrülten hangzik ám ez az eset történt meg 2020 Január 3.-án Svédországban. Malmö városában körülbelül 30-35 bejelentés érkezett a rendőrségre a rejtélyes alakról, aki egy kanna benzinnel lelocsolta magát a nyílt utcán, majd egy doboz gyufát elővéve meggyújtotta testét.

Szemtanuk beszámolója alapján az ember egész teste lángra kapott. Egy darabig ott állt égve, majd futásnak eredt. Többen látták, hogy a férfi ruhája már leégett róla és a bőre is kezdett deformálódni.

Az ismeretlen személy egyszer csak elkezdett sétálni majd rohanni. Egy sikátor szerű kis utcába futott ahol aztán nem látták többé. A férfi, a történés közben egyetlen hangot sem adott ki.  Többen utána rohantak az utcáról, ám nyom nélkül eltűnt.

Mivel térfigyelő kamera nem rögzítette az esetet így a nyomozók csak a szemtanúkra hagyatkozhattak. Minden ember aki látta az esetet, teljesen ugyan úgy és ugyan azt állította és írta le.

A rejtély az egészben, hogy a férfit nem találják. Alapos kutatásokat végeztek a hatóságok a környéken, de egész Malmöben is. Egyszerűen eltűnt.

lángolás

Olyan volt , mintha emberünk nem is létezett volna. Ám az árulkodó benzin tócsa ahol az eset történt ott volt. A szemtanúk szerint az esetet kizárt, hogy emberünk túlélje, de a hatóságok ennek ellenére a kórházakat is átvizsgálták, ám eredménytelenül. Egyik kórházba sem hoztak égési sérültet hasonló körülményekből kifolyólag .

Vajon ki lehetett a rejtélyes alak? Nem is létezett? Ha igen, hol van és miért tette? Az esetet a média nem hozta nyilvánosságra.

Olvasd el ezt is! : —-> Találtak egy 50 méteres krátert Szibériában.

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »