Rejtélyes eltűnések

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes eltűnések

Egy furcsa eset történt 1930-ban Eskimo Village-ben, ahol 2000 ember tűnt el. Egy vadász visszatért a faluba, hogy főzésre alkalmas edényeket keressen, azonban senki nem volt a környéken , még a kutyaszánok is eltűntek, amelyekkel az ottani emberek közlekedtek.

A kutyákat és a szánokat később megtalálták nem messze a településtől, betemette őket a hó. Az embereknek azonban teljesen nyoma veszett, sőt, felettébb furcsa volt, hogy őseik sírjait nyitva találták – ez azért tűnik furcsának, mert a talaj kőkeményre volt fagyva. A holttestek eltűntek. Vajon mi történhetett velük?

Rejtélyes eltűnések

Egy másik furcsa eltűnés Vermontban történt, ahol egy férfi, aki a buszon utazott másik tizennégy utastársával, egyszer csak eltűnt. Minden szemtanú látta a férfit aludni a buszon, aztán amikor megérkeztek a következő megállóba, a férfi már nem volt ott. A holmija, beleértve a menetrendet is, még mindig ott feküdt a mellette lévő ülésen. Több ilyen hasonló eltűnés volt. Ezek 1920 és 1950 között történtek. 

Rejtélyes eltűnések

A Glastenbury hegyekben egyszer egy 18 éves diák tűnt el a vonaton, majd egy nyolc éves kisfiút „nyelt el a föld” a szülei farmjáról. Mindketten örökre eltűntek. Ezen a területen sok eltűnést jelentettek, ezért az indiánoknak szent meggyőződése, hogy Glastonbury vadonjában gonosz szellemek élnek. 

Rejtélyes eltűnések

Ám végére hagytuk a leg bizarrabb esetet. Felesége, gyermekei és sógora jelenlétében tűnt el David Lang. Felesége elmondása szerint egy nagyon szép mezőn sétáltak mikor is férje, ahogy ő állította ,, elenyészett a térben”.

A gyermekek nem tudták felfogni mi történt pontosan, ám az esetet ők is végig nézték. Hogy a családdal azóta mi történt, sajnos nem tudjuk! A dolgot, miszerint a helyszínen, ahol a férfi utoljára állt , egy barna kör látható. Ha még valahogy lehet fokozni a történéseket, akkor csak annyit mondanánk, hogy szemtanúk állítása szerint, a körben egyetlen növény sem nő, sőt az állatok is messze elkerülik!

Vajon mi a magyarázat ezekre furcsa esetekre?!  

Rejtélyes eltűnések

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »