Lengyelországi rejtélyes kóbor eb

Szerkesztette:Roland

Smolice települést Lengyelországban már több hónapja rettegésben tartotta egy félelmetes  és rejtélyes kóbor eb 2001-ben.

A kutyusról egyre többen bejelentés érkezett, mint a helyi rendőrségre, mint a helyi állatmenhelyre. Ám a kóbor állattal mind addig nem törődött senki, míg egy halálesetet nem jegyezhetett maga mellé.

Ebben az évben, nem sokkal egyes bejelentések után, a kutya megtámadott egy 45 éves férfit. A nyílt utcán marcangolta halálra. Természetesen a hatóságok, vadásztársaságok ezután nagy erőkkel kezdték levadászni a kutyát, ám nem sok sikerrel.

Nem sokkal az eset után, ismét bejelentés érkezett. Ezúttal a kutya ugyan ezen településen egy 51 éves férfit támadott és ölt meg. Az illetékes szervek még nagyobb erőkkel kezdték keresni az ebet, amiről, már pontos leírásuk is volt sok szemtanú által.

Hiába…A kutyát mintha a föld nyelte volna el.

éjjeli kutya
ill.

Ismét nem sokkal később, újabb áldozat következett. 50 éves férfi volt az áldozat. Ugyan úgy halt meg mint az előző 2 ember.

Hajtó vadászat indult az eb ellen, amiben már az egész város részt vett.  Voltak kik direkt kutatták, mások plakátokat ragasztottak….

Mindhiába…..

Ám egyszer egy családapának sikerült leterítenie. Sebastian A. a kertjükben pillantotta meg az ebet melyre teljesen illet a leírás. Családját védve azonnal a tettek mezejére lépett. Elmondása szerint egy lapáttal sikerült leterítenie a kóbor ebet. Autója csomagtartójába téve, azonnal a helyi hatóságokhoz sietett vele.

Ám mikor meg akarta mutatni áldozatát, a csomagtartót felnyitva a kutyának hűlt helye volt. Az illetékes szervek csak állati várt és kutya szőrt találtak a csomagtartóban. Sebastian elmondása szerint kizárt, hogy az állat ezt a támadást túlélte volna és még kizártabb ok, hogy kiugrott volna a csomagtartóból, miközben az autó menetben volt és le is volt zárva.

Nagy meglepetés volt, mikor az állat ismét felbukkant.
Felbukkant és felbukkant. Mindig máshol.
Ám azóta a kutyát senki nem találja. Hiába a sok keresés, az összefogás, a segítségek, az ebnek mindig nyoma vész.

kutyák
ill.

Ha ez az eset nem volt elég érdekes és rejtélyes akkor most figyeljetek.!

Még 2018-ban is számoltak be , hogy látták a kutyát. (Itt nem egy- nem kettő szemtanúról van szó!)

Nézzük csak. Ha 2001-ben látták először és már akkor sem kis kutyus volt, akkor hogy létezhet az, hogy 2018-ban is az esetek után 17 évvel is fel – fel bukkan az eb? Ez több mint gyanús…..

Úgy gondolod ezt még meg tudod magyarázni? Még mindig nem elég rejtélyes?

Nos a ráadás az egészben, hogy a kutyus összes áldozata ügyvéd volt!
Véletlen? Lehet…. Csakhogy az esetek a település több különböző pontján történtek…. A rejtélyes kóbor eb ügye azóta elhallgatott.

Ismételjük magunkat…Véletlen? (Forrás: DarkW.)

Olvasd el ezt is!: —–> A halál utáni élmény miatt furcsa képességei lettek.

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »