Rejtélyes, magányos, villámokat szóró felhő jelent meg Thaiföld felett (VIDEÓ)

Szerkesztette:Roland

A turisták szájtátva bámulták a különös felhőt, ami a thaiföldi Phuket felett jelent meg és ami később a ,,villámokat szóró felhő” néven vált híressé. Olyan döbbenetes volt a látvány, hogy mindenki szó nélkül figyelte, vagy éppen fotózott, videózott.
Egy katasztrófafilmben is megállta volna a helyét az a különös jelenet, amelyet videózott thaiföldi nyaralása alatt Darren Blakeley az új-zélandi fitneszguru. 2019 április 22-én alkonyat után bizarr, vörös fényben ragyogó felhő bukkant fel a közkedvelt nyaralóhely felett. Az ég teljesen tiszta volt, eltekintve a hatalmas, magányos felhőtől. Ez szúrt szemet a sportembernek is, de a többi turista is felfigyelt rá.

A kíváncsiságot akkor váltotta fel a megdöbbenés, amikor a kósza felhő belsejében elkezdtek villámok csapkodni. A járókelők megálltak, mindenki úgy nézett az égre, mintha csak moziban lennének.


Az új-zélandi, de jelenleg Szingapúrban élő online fitneszguru Darren azt mondta:
„Elkezdtem filmezni, mert emlékszem arra, hogy őrült érdekesnek tűnt a dolog, és soha nem láttam még semmi hasonlót… Ez volt az egyetlen felhő az égen abban az időben, és nagyon gyorsan mozgott.”


Később visszanézte a felvételét, és furcsa, apró fénypontokat fedezett fel rajta, amelyek, mintha a felhő körül repkedtek volna.
„Azt hiszem, az égen levő dolgok UFO-k. Mindenkit lenyűgözte azt, amit láttak, senki sem beszélt – csak megrémültek.”

 

Természetesen az apró fénypontok, amelyek a felvételen látszódnak, nem UFO-k, hanem a közelben lévő járművek reflektorainak visszaverődései a kamera lencséin. Ettől függetlenül lehet köze az idegeneknek a magányosan villámló felhőhöz, hiszen köztudott, hogy előszeretettel használnak felhőket álcázásul, mivel így az sem tűnik fel senkinek, hogy elektromos kisülések közepette érkeznek a rejtett féregjáratokon az űrhajóik.

villámlás
villámlás


A kísérteties felvételen jól látható, hogy a járókelők tátott szájjal álltak és a magányos, villámokat szóró felhőt bámulták, az egyébként tiszta égbolton. {Forrás: (fenyorveny.hu)}

Olvasd el ezt is!: —> Az Érc-mocsár réme

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »