Rejtélyes módon talált egymásra az ifjú pár.

Szerkesztette:Roland

Egy német kis faluban él Brand és Alice , akik mér 8 éve boldog házasságban élnek. Az ő történetük viszont nem minden napi. Illetve a pár találkozása az, ami picit talán misztikus.Alice egy átlagos keddi napon a lottózóba töltötte lottó szelvényét. Gyakran, szinte minden héten várta a szerencsét, hátha fordulatot vehet élete. Ezen a napon Brand is betévedt, aki elmondása szerint csak ritkán látogatta a szerencsejáték meleg ágyát.

Brand állítása szerint már ekkor felfigyelt Alice-ra , akit épp telefonján kerestek és csengőhangja megegyezett az övével.1 hét elteltével ismét a lottózóban futottak össze.  Kiderült, hogy ugyan azt a lottó fajtát vették és mindketten a nyereményüket jöttek felvenni.  Nem volt nagy összeg, de a súlya szinte leírhatatlan. Alice épp a kasszánál állt mikor Brand megszólította.  Észrevette ugyan is, hogy a számok , amik Alice szelvényén szerepelnek ismerősek.

Hihetetlen de mind a 6 szám megegyezett. Mikor férfi főszereplőnk szembesítette Alice-t a dologgal, szinte tapintható volt a döbbenet.  Gondoljunk csak bele. Erre mennyi az esély?Az eset után még pár számot megosztottak egymással, ami nem más volt mint a telefonszámuk.
Szépen lassan kezdett kettejük közt kibontakozni a szerelem.

 Kis idő múlva derült csak ki, hogy például a 14-es szám, amit mind a ketten beikszeltek mindkettejüknek fontos. Mind ketten Augusztus 14.-én születtek.

Mondja valaki, hogy véletlenek léteznek. Lehetséges, bár ebben az esetben is mekkora véletlen kellett ezekhez a dolgokhoz.Elmondásuk szerint az ő történetüket és megismerkedésüket valaki valahol irányította. Úgy gondolják egy felsőbb megmagyarázhatatlan erő intézte így. 

(Az információk néhol hiányosak voltak.)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »