Rejtélyes mutáns pók -ra hárították a megmagyarázatlan haláleseteket.

Szerkesztette:Roland

1992-ben történt meg egy elég hátborzongató eset Ukrajnában, Spola városában, ami a rejtélyes mutáns pók” nevet viseli.

A hatóságok rögtön értesültek egy halálesetről, ami egy panel lakássor alaksorában történt.
Mivel a média résen volt, így nem kellett sokáig várni, hogy az eset kikerüljön a nép elé.

Egy 30 év körüli férfit találtak holtan. A hatóságok kiderítették, hogy a halál oka vérveszteség és súlyos sokkhatás volt. A holtest arccal lefele hevert a földön egy hatalmas vértócsában.

Látszólag gyilkosságnak tűnt, ám mint később kiderült 2 kis szúrás okozta a halálát a nyakán, aminek következtében rögtök súlyosan vérezni kezdett. Késnek, vagy egyéb bökő szerszámnak a jelentések szerint túl kicsik voltak a bemeneti sebek. A hír rögtön elterjedt a környéken és az emberek féltek.

Egyes emberek még a Vámpírok gondolatával is játszott.
A már-már rettegő közelben lakók azonban nem nyugodhattak meg. Nem sokkal később egy szintén ugyan ilyen körülmények közt elhunyt férfi holtestére bukkantak.

A második eset után történt azonban, ami az egész történetben a leg ijesztőbb és egyben a leghihetetlenebb. A hatóságok minden ott lakó embert a lakásukba küldtek, pár embert kirendelve ennek megbizonyosodásáról.

Pár órával később a szemtanuk beszámolói alapján tetőtől talpig fehér egybe ruhában lévő emberek fésülték át a folyosókat, alaksorokat.
Szintén pár óra leforgása alatt ahogy jöttek úgy távoztak is.
Az emberek azonban nem nyugodtak és tudni akarták mi is folyik ott. Van-e gyilkos, elkapták e?!

A hivatalos közlemény viszont megdöbbentett mindenkit.
Egy mutáns pók okozta a két fiatalember halálát. Tovább hitegette az utca emberét a,, hatóság” ,hogy más országban is megtörtént hasonló eset és a veszélyt elhárítva.

Pók

Mondanunk sem kell, hogy elég érdekes történet. Mai napig rengetegen nem hiszik el ezt a magyarázatot.
(Forrás: DarkW.) – Így a nem bizonyított kategóriába került!

Olvasd el ezt is!: —–> Az Ördög Temetője! 

 

A cikk forrása gyanús, vagy ismeretlen, esetleg olyan helyről származik, ami sok közösségi portálon tiltólistán van hitelességének megkérdőjelezése miatt. A rejtely.com weboldal nem egy álhír terjesztő oldal. Cikkeinket nem bevételszerzés, vagy megtévesztés miatt posztoljuk! Ha ezt olvasod egy adott cikk alatt, a cikk pont ezért a NEM BIZONYÍTOTT kategóriába esik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »