Rejtélyes repülő tárgy haladt el Amerika felett, mindenkit halálra rémisztett.

Szerkesztette:Roland

Az oregoni lakosoknak egy rejtélyes, repülő tárgy miatt, földönkívüli élményben lehetett részük, amitől még az F-15-ös vadászrepülők is megijedtek.

A rejtélyes fehér légi jármű behatolt a légtérbe anélkül, hogy bármilyen radaron feltűnt volna, mindössze 11 ezer kilométerre a föld fölött. A leírások szerint a jármű hihetetlen sebességgel haladt. Az eset még tavaly októberben történt, és teljesen felkavarta a portlandiek életét.

A tisztségviselők megpróbáltak kapcsolatba kerülni a titokzatos járművel, ám ez nem sikerült. Végül sikerült Portlandból F-15-ös vadászgépeket szerezniük, amikkel – azt hitték – le tudják vadászni a furcsa járművet. Ez azonban nem sikerült, mert a repülő tárgy eltűnt.

ufo

Napvilágot látott azonban egy hangfelvétel is, amelyen a tisztségviselők aggodalmukat fejezik ki a jármű miatt, amiről azt feltételezték, hogy egy UFO.

A rejtélyes gépet még próbálták keresni, ám nem akadtak a nyomára. Így azóta sem lehet tudni, pontosan mi is repült át az égen.
Esetleg egy titkos katonai kisérletezés? Vagy valóban egy számunkra még ismeretlen földönkívüli faj látogatott el hozzánk?  Véleményeteket írjátok le kommentbe.
Sajnos képi bizonyíték nincs az esetről, ami sokaknak csak egy dolgot jelent: Nem igaz törtépnet.

A bejelentések azonban valóban megtörténtek! Miért találnának ki az emberek ilyen esetet, tehetjük fel a kérdést…..

(Daily Mail)  (blikk.hu)

Olvasd el ezt is! : —–>  Az Oak sziget rejtélye. 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »