Rejtélyes sikoltozások a tóból Brazíliában.

Szerkesztette:Roland

A sikoltozások szó hallatán, már sok embernek feláll a szőr a hátán. Erre a következő eset sem cáfol rá.

Brazília szívében található a Tocantins tó, amelyet sajnos sokan, az 1967-ben történt 4 fiú vízbe fulladásáról ismernek. A fiúk egyik éjszaka csónakkal mentek be a tó közepébe. Már önmagában ez az eset is rejtélyes, hisz sok kaput hagyott nyitva. Kérdések , amikre azóta sem találtak magyarázatot.
Beszámolók szerint aznap éjszaka a semmiből tört ki hatalmas szélvihar. A csónakot soha nem találták meg, csak úgy ahogy 3 fiút sem. Egy Seb nevezetű társuk testét sikerült csak meglelni.

Akkoriban keringetek olyan teóriák, hogy a 4 fiú így akart eltűnni a világ elől, mivel sokszor bizony a törvény rossz oldalára álltak. Meg szerették volna rendezni saját halálukat, ám egyik társuk meggondolta magát így vízbe fullasztották. Természetesen ezt senkinek nem sikerült bebizonyítani és sokan más természetfeletti dolgokat sejtenek a háttérbe. A történet mára már majdnem teljesen a feledésbe merült.

tó
Kutakodásaink során azonban találtunk egy lehetséges összefüggést, egy nemrég történt esettel. Előre leszegezzük, hogy ezt mi gondoljuk így!

2017-ben történt egy sztori ugyan itt, amikor is egy kempingező kis csapat egyik éjjel kiáltásokat és üvöltéseket hallottak a tóból. A gyerekek egyébként 13-16 évesek voltak. A 20 fős társaságból mindenki hallotta a jajjveszékelést, így szóltak 2 felnőttnek, akik rájuk vigyáztak a tábor alatt. Megdöbbenésükre ők is hallották a kiáltozásokat. Azonnal értesítették a hatóságokat, akik a helyszínre érkezve már nem hallottak semmit.

A hajnal közeledtével 2 motor csónakkal mentek be a tó közepére, mert ekkorra már többször is hallották a kiáltásokat. Több órán át kutakodtak, de nem találtak semmit és senkit. A kemping területét kiürítették és több napon át folytak a kutatások, ki és miért kiáltozott a tó közepéről. Soha nem derült ki!

Mivel erre az esetre sincs magyarázat, holott 20 diák, 2 felvigyázó és néhány hatósági szerv is ugyan úgy írta le a borzalmas sikoltozásokat és kiáltozásokat. Lehetséges, hogy csak a közeli erdőből szórakozott valaki és csak a vízhang játszadozott a fülekkel? Vagy az esetnek köze lehet az 1967-ben történt rejtélyes eltűnéshez? Így próbálhattak üzenni a halott fiatalok, ennyi idő után is, hogy mi történt? Talán örök rejtélyűek a sikoltozások.
Forrás: DW

Olvasd el ezt is! : —–> 6 félelmetes és megtörtént dolog, amit gyerekek mondtak.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »