Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

Szerkesztette:Roland

A tudomány mint tudjuk, nem mindenre tud pontos magyarázatot adni. Léteznek dolgok, melyekre csupán csak találgatások vannak.
Hasonló képp van ez az orvos tudományban is.

Íme egy eset, ami igazából lehetséges, ám pontos magyarázatot nem tudnak adni arról hogyan is alakult ki és alakulhatott így ez az eset.

2019.-ben Bangladesben járunk ahol is Arifa egy fiú gyermeknek adott életet. 

A kórházból hazatérve, otthon nevelgette gyermekét, ám hasi fájdalma valamiért nem múlt el…Sőt úgy érezte, hogy napról napra egyre rosszabb.
1 hónap múlva már nem bírta és vissza ment orvosához, hogy kiderítsék mi is a baj.

Ekkor jött a döbbenet. Arifa-nak kiderült, hogy 2 méhe van és ami a pláne az egészben, hogy a másikban várandós másik gyermekével.
A nő egy ritka genetikai betegségben született , amire csak nagyon ritkán van példa. Olyat azonban, hogy egyszerre 2 gyermekkel legyen terhes ilyen helyzetben, még nem hallott az orvos tudomány.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »