Rejtélyes UFO követett egy pakisztáni utasszállító repülőgépet.

Szerkesztette:Agent

Hihetetlen videó látott napvilágot, amit egy pakisztáni repülő fedélzetéről készítettek, és egy rejtélyes objektum figyelhető meg rajta, ami sokak szerint bizonyíték a földönkívüliek létezésére.

2020-ban annyi szörnyűség történt, hogy az emberek már szinte legyintettek, mikor az amerikai haditengerészet bejelentette, hogy léteznek UFO-k. Ezek persze azonosítatlan repülő tárgyakat jelentenek, és nem konkrét űrlényeket, bár a kettő sokak szerint kéz a kézben jár. Egyre többen hisznek abban, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, és most felkerült a netre egy videó, ami ismét komoly beszélgetéseket eredményezhet a témában.

 

Most egy pakisztáni utasszállító repülőgép fedélzetéről csináltak egy egészen sokkoló UFO-felvételt, ami a felszállás után nem sokkal, nagyjából 10 ezer méter magasságban készült. Egy titokzatos, csillogó, kerek objektum látható rajta, ami állítólag a távolból követte is a gépet, nem kis pánikot okozva ezzel.

A szakértők szerint egy úgynevezett „foo fighter”-ről van szó, és ez nem Dave Grohl világhírű zenekarára utal, hanem azokra az UFO-kra, amiket még a második világháború idején észleltek, miközben a vadászgépeket követték.

A videó láttán többen is biztosra vették, hogy ez bizonyíték a földönkívüliek létezésére, ráadásul arról is árulkodik, hogy az idegenek már itt vannak a Földön, és folyamatosan figyelnek minket, illetve a technológiánkat. A MUFON nevű ufófigyelő oldalon egyenesen történelminek nevezték a pakisztáni gépről készült anyagot, és úgy vélik, hogy egy igazi foo fighter látható rajta.

Még kérdéses az igazság, de itt mindenki megnézheti a felvételt, és eldöntheti magának, hogy tényleg űrlényt lát, vagy van erre egy egyszerű, logikus magyarázat is:

(promotions)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »