Rejtélyes üvöltés a kanadai vadonban

Szerkesztette:Agent

Egy kanadai család az erdőbe tett kirándulásuk során egy furcsa, ijesztő hangra lett figyelmes. A család egyik tagjának volt annyi lélekjelenléte, hogy a nála lévő mobiltelefon segítségével rögzitse az eseményt. A szakértők, akik elemezték a felvételt, nem tudták beazonosítani milyen állat adhatta ki ezt a rémisztő hangot.

A családfő, Gino Meekis azt nyilatkozta, vadászni indult feleségével és unokájával Ontario északnyugati részébe. Az üvöltést meghallva, először úgy gondolta a hang biztosan egy jávorszarvastól származik, de aztán rájött, hogy, valami még sem stimmel . Rengeteg állat hangját hallotta már élete során a medvétől a hiúzig, de ilyet még soha ezelőtt.

Meekis lelkes vadász, aki gyermekkora óta járja a vadont, így jól ismeri a fekete medvék, a farkasok és a jávorszarvasok hangját, melyek ezekben az erdőkben őshonos, gyakori állatok.

Amint ott álltak és a felvételt készítették, az üvöltés egyre közeledett feléjük, ezt az általuk felvett felvételen is jól meg lehet figyelni. A kisgyermek reakciója viszont nem tudni, hogy félelmet mutat e, vagy mintha kommunikálni, válaszolni probálna a “teremtménynek”  Bármi is volt , olyan közel került hozzájuk, hogy jól hallhatták ahogy a fák közt mozog. Ekkor az asszony megrémült, felkapta az unokáját és visszasietett az autójukhoz, mesélte később a családfő.

Vannak, akik a felvétel meghallgatása után grizzly medvére gyanakodnak, megint mások egy hatalmas farkasra. Volt aki a  wendigót emlegette. De legtöbben a nagyláb létezésének bizonyítékának tartják a felvételt.

Szakemberek úgy gondolják, mindenképp egy nagytermetű emlősről lehet szó, de a hang terjedését befolyásolhatja a távolság, ezért nem tud biztosat mondani senki, hogy mi is lehetett a titokzatos hang forrása. Ti mit gondoltok? Ime a felvétel.

(Internet,youtube)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »