Rémisztő betegség, bizarr tünetekkel.

Szerkesztette:Roland

gyomor

Egy furcsa eseménysorozat kezdődött Texas államban 2011-ben, ami a rémisztő betegség nevet kapta. Az eset nem került teljesen nyilvánosságra. Persze természetesen a kisebb újságok íróinak szitáján nem ment át az eset és bizony néhány lap lehozta a történéseket, habár nem a teljes esetet. Meg nem erősített információk szerint pár volt dolgozó is megerősítette az eseteket.

2011-ben bevittek egy beteget furcsa és rémisztő tünetekkel

Emberünk szó szerint pánikolt és a kezei véresre voltak kaparva. Az ujjain a köröm már szinte teljesen eltűnt. Folyton csak azt kiabálta, hogy szedjék ki a bőre alatt futkosó kis pici fekete bogarakat. Sajnosa beteget le kellett kötözni és nem kis adag nyugtatót adtak neki. Az orvosok egyszerre valami féle drog mellékhatására gondoltak. Meg voltak róla győződve, hogy a beteg valamilyen hallucinogén anyagot juttatott a szervezetébe. Vérvétele után az eredmények azonban nem mutattak ki idegen anyagot, sőt a vérképe is kitűnő volt.

A beteget ellátva 4 nap után elhagyta a kórházat. Természetesen az esetre nem emlékezett. Utolsó emléke, hogy az utcán sétált.

Nem sokkal később

Újabb 2 embert hoztak be, ugyan ezekkel a tünetekkel. 2 férfi volt, akik közül egyikük már el volt ájulva mikor rátaláltak. Az előző esethez hasonlóan a 2 újabb beteg sem emlékezett semmire és egymást sem ismerték. Őket is 3-4 nap alatt haza engedték. Az orvosok tehetetlenek voltak és értetlenül álltak az esetek előtt. Az aktákat lezárták és arra fogták, hogy valamilyen allergiás reakció okozta a tüneteket.

A furcsa az egészben, ha idáig nem lett volna elég bizarr, hogy mindhármuk 41 éves volt….Mind hárman elváltak és mindegyikük gyári munkás volt. Láncdohányosok voltak és nem volt gyermekük.

Rémísztő betegség – így nyilatkozott egy ottani orvos.

Nos elég hihetetlennek tűnik, hogy ennyi véletlen egyezés legyen a rémisztő betegség – ben. De ha van is , mert bármi megtörténhet, mint tudjuk, mi volt a furcsa betegség. Hogyhogy mindhárman ugyan azokat a bizarr tüneteket produkálták? Hogyhogy nem, volt még erre példa? Miért pont ők 3-an? Valami jel lehetett? Vagy csak egy újabb az orvos tudomány által még nem ismert betegségük lehetett?

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »