Repülő Ló Virginia felett!

Szerkesztette:Agent

1878 júliusában a New York Times igencsak érdekes eseményről számolt be Nyugat-Virginiában. A cikk címe a következő volt: “Mit is látott a Nyugat-Virginiában élő farmer?” Az újságban beszámoltak egy telegramról, amelyet Parkersburg városából kaptak, és a Cincinnati Commercial Tribune-nak címezték. A telegramban egy farmer rémes tapasztalatairól számolt be.

Hét óra lehetett egy felhőtlen éjszakán, amikor is egy farmer épp felnézett az égre. Épp szünetet tartott, amikor észrevett valamit a messzeségben. Egy opálos tárgy úszott felé és egy csapat farmer felé. Azonban a többiek épp el voltak foglalva a betakarítással, így nem is vették észre, mi történik. Aztán mindannyian döbbenten álltak, és a messzeségben bámultak.

A jelenés lassan közeledett. Hamarosan tisztázódott, hogy a farmer bizony egy lovat néz, amely úszott a tiszta égen. A ledöbbent farmer hosszasan dörzsölte a szemét. A ló erőszakosan rázta a fejét, és folyamatosan rugdalt, miközben lassan közeledett a föld felé. Természetesen semmilyen magyarázatot nem találtak arra, hogy került az állat az égben. Az összes farmer tehetetlenül nézte az eget, miközben az állat újra emelkedni kezdett. Ekkor már több embert is kihívtak a mezőre, hogy együtt lessék a jelenséget. Mindannyian megerősítették, hogy egy levegőben lebegő lovat látnak az egyre növekvő sötétségben. A férfiak képtelenek volta megmagyarázni, hogyan is lebeghet egy ló odafent.

De mi is történhetett azon a félelmetes nyári éjjelen? Csak becsapás lenni? Tömeges hallucináció? Egy vicc, amelyet egy csapat farmer talált ki, hogy megvicceljék az újságírókat?

Vagy a férfiak olyan jelenséget tapasztaltak, amely nem evilágból származik. Mi van, ha egy UFO-jelenséget tapasztaltak, amit még sosem láttak Nyugat-Virginia felett. Bármi is történt, a New York Times lehozta az eseményeket.

(Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »