Saját nyomozás – Spontán öngyulladás – (Ausztria)

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Saját nyomozás – Spontán öngyulladás – (Ausztria)

A spontán öngyulladás egy megmagyarázhatatlan jelenség, melynek során minden látható ok nélkül az alany teste meggyullad. Bár tudományosan nincs alátámasztva az elmélet, számos hihetetlen történet bizonyítja annak létezését. Itt van például Mary Carpenter, aki 1938 júliusában egy hajókiránduláson kapott lángra, és egy kupac hamun kívül semmi sem maradt belőle.  

Spontán öngyulladás

2015 Júliusában, a még akkor MJ1 néven ismert akkori csapat, melynek néhány tagja itt is megtalálható, kapott  egy levelet mely szerint Ausztria déli részén egy házban regisztráltak egy  un. ,,Spontán öngyulladás” esetet. Azaz az esetre nem volt magyarázat!

Csapatunk felvette a kapcsolatot az illetővel és egy kis szervezkedés után meglátogattuk a bizonyos házat. A ház egy kis faluban volt, ahol a mai nap egy 3 tagú fiatal család él.  2010-ban költöztek a házba, amit állításuk szerint nagyon jó áron vettek meg. 

 A család a költözés után nem sokkal megtudta, hogy 1987-ben egy idős házaspár élt itt, akik szintén, vették a házat. Megtudták, hogy a házaspárból a feleség egy mai napig lezáratlan módon halt meg! A férj agyvérzésben halt meg, felesége halála előtt pár hónappal. 

Ám ami ezután történt arra  a mai napig nincs magyarázat! Megtudták ugyanis, hogy Amelia asszony,  férje halála után, nem sokkal, a kanapén ülve halt meg. Az asszony deréktól lefele szénné égett, úgy, hogy közben a kanapénak semmi baja nem lett! 

Állítások szerint az asszony nem mutatta jelét ellenállásnak. Ami még nagyon aggasztó volt a nyomozóknak az esetben, hogy Amelia asszony kezében semmit nem találtak, melynek segítségével az asszony tüzet gyújthatott volna! 

Ha az információink nem csalnak, a rendőrség az esetet a mai napig lezáratlanként tárolja! 
Szakértők kiderítették, a nadrágja foszlányaiból, hogy az asszonynak a bőre égett először és csak azután a ruhája! 

Ezt az esetet a falubeli emberek mesélték a fiatal családnak. 

Csapatunk megpróbált szóra bírni néhány  ott élő  embert, ám finoman szólva is elhajtottak bennünket. 

Sem képi, sem hangi, sem rendőrségi bizonyítékunk nem volt arra, hogy az eset valóban így következett be.

Már éppen  indulni akartunk közeli szálásunkra, majd onnan haza, mikor is a házból kifele menet, a még kissé romos terasz mennyezetén egy aprócska állatot láttunk. 

Mikor mutattuk az ott lakóknak, csak akkor említették, hogy a házat a faluban úgy emlegetik, hogy FLEDERMAUSIS , ami a denevér egyik becézett formája. Ekkor fordult meg a fejünkbe, hogy mi van ha tényleg spontán öngyulladás volt és mivan, ha a denevéreknek köze van hozzá?! Számos apró ügyet találtunk, különböző amerikai forrásokból, hasonló esetekről, ahol szintén említésre kerül a házban lévő denevér! 

Spontán öngyulladás

Californiában, egy szintén idős házaspárnál történt meg, hogy egy denevér repült be a nyári melegtől nyitott ablakon éjszaka. Az állat egy idős asszony hajába repült bele, aki íjedtében magára rántotta az éjszaka pislákoló gyertyát. Ezután az asszony nem sokkal belehalt égési sérüléseibe.  ( Említi mega,, micsoda haláleset” című magazin) 

Vajon a denevéreknek tényleg lehet köze a mai néven spontán öngyulladásként regisztrált ,,betegséghez”? 

Vajon ők hozzák a bajt? Vagy csak előre jelzik?  Vagy talán furcsa összefüggések?     

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »