Salem városának Kísértetei.

Szerkesztette:Agent

Giles Corey szelleme

Giles Corey a boszorkányperek híve volt, sőt saját felesége, Martha ellen is vallomást tett. Ez mind megváltozott, amikor azzal vádolták, hogy ő maga is férfi boszorkány. Corwin serif kínzásra ítélte a vallomás biztosításának reményében. Corey-t végül nyilvánosan kivégezték.A kivégzés közben Corey Corwin seriffre kiáltott: „A fenébe! Átok rád és Salemre!” Négy évvel később Corwin 30 éves korában hirtelen meghalt szívinfarktusban.Corey szelleme vélhetően kísért a Howard utcai temetőben, ahol rossz előjelként jelenik meg. A tanúk közvetlenül az 1914-es nagy salemi tűz előtt látták szellemét.

 

Joshua Ward ház

Joshua Ward nyugdíjas tengerészkapitány az 1780-as évek közepén építtette ezt a téglából épült kastélyát. Az 1680-as években a földet a hírhedt George Corwin seriff, más néven “A fojtogató” birtokolta. Tizenkilenc férfit és nőt végeztek ki az ő felügyelete alatt a boszorkányperek alatt, Corwin pedig hírhedt volt kínzó kihallgatási technikáival kapcsolatban.

Corwin hirtelen, 1697-ben bekövetkezett halála után családja a pincében helyezte el, mert túl hideg volt eltemetni a földben, és aggódtak amiatt, hogy a salemi lakosok bosszúból kiássák és feldarabolják a holttestét. Holtteste több évig a házban maradt, mielőtt a Broad Street temetőbe helyezték volna.Állítólag több szellem kísért, ahol Joshua Ward háza áll, köztük maga Corwin és egyik áldozata, Giles Corey szelleme. Egy dühös, fekete hajú nő szelleme is látható volt itt és azt hiszik, hogy a boszorkányperek egyik áldozata.

A Hét Orom Ház kísértete

A híres Hét Orom Házat John Turner hajóskapitány építette 1668-ban, és a Turner család három generációja élt ott, mielőtt eladták volna. Az új tulajdonos, Samuel Ingersoll kapitány végül a lányára, Susannára hagyta a házat.

Ma azt mondják, hogy Susanna szelleme még mindig látható a csarnokban vándorol és gyakran kinéz az ablakokon. Különös hangok hallatszanak, és a hírek szerint egy barátságos gyermek szelleme él a padláson.

A Jonathan Corwin-ház közvetlen kapcsolatban áll a boszorkányperekkel

A Boszorkányház (más néven Jonathan Corwin-ház) Jonathan Corwin bíró otthona volt, aki a salemi boszorkányperek alatt elnökölt és 19 ártatlan embert küldött halálba. Ez most az egyetlen olyan épület, amely még mindig Salemben áll, és közvetlen kapcsolatban áll a boszorkányperekkel, és múzeumként látogatható.A házban járt egy paranormális nyomozócsapat a Ghost Adventures műsor keretei között, és a nyomozók hideg szellőt tapasztaltak, illetve az, hogy megérintették a karjukat, és hallották egy gyermek hangját.

Bunghole Liquorsbe italbolt

Salemen vagy Peabody-n áthaladva belefuthatsz a Bunghole Liquorsbe, a régi italboltba. A boszorkányperek idején az épület temetkezési ház volt, és a tulajdonos a pincében tárolta a holttestet, ahol balzsamozták őket. Az egyik törzsvendég azt mondta, hogy ha valaha is feloldják a tilalmat, a tulajdonosnak italboltot kell csinálnia a helyből, és pontosan ez történt 1933-ban.
Ma azt mondják, hogy a szeszes italok még mindig ott lapulnak a boltban. Egy női szellem kóborol a borosládák mögött, és egy macska szelleme is kísért a boltban.

(ranker.com)

 

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »