Szellem, aki a csengő segítségével próbált üzenni.

Szerkesztette:Roland

Valóban egy szellemről lenne szó, aki próbált üzenni?
Abszolút realista vagyok. Nem nagyon hiszek, a csodákban és a szellemekben. Életemben egy fura dolog történt, amit átéltem, és párocskám is velem együtt mindent látott.
Öcsikém elhunyt, saját maga döntött így, sok volt a csalódása az életben. 33 volt. Szegényt már tán 1 hete eltemettük. Éjjel volt, már aludtunk egyet, ekkor hosszan csörgött a kaputelefon. Felvettem, nem szólt bele senki. Kicsit ijedten visszafeküdtünk.

KÉT percre rá újra csörgött a kaputelefon. Ekkor már gyomorideggel de megint felvettem, kérdeztem ingerülten, – ki vagy? Semmi. Erre párom vette kézbe a kagylót és számon kérte a csengetőt. Azt súgta nekem, hogy halk nyögést hall. Erre már berezeltem, kimentem a teraszra és leszóltam. – Ki vagy, ne szórakozz mert pofád szét ütöm- kiáltottam le a kapualjba. Senki nem válaszolt, moccanás sem volt lenn, úgy tűnt nincs ott senki.

rejtély
alak

Éjjel volt de azonnal felhívtam 2 lépcsőházzal arrább lakó pót vejemet, hívtam hogy csendben menjen a kapualjunk elé, halkan hogy ne vegye senki észre és nézze kit lát a kapualjban. Így tett. Mi meg vártuk az új csöngetést. Hát lett is csöngetés újra. Felvettem, nem szólt bele, erre leszaggattam mérgemben a falról a kagylót. Felhívtam telón a vejem, hogy mit látott. Jött a döbbenet.

Azt mondta 20 perce már ádázul figyeli a kapubejárónkat, de ott senkit sem látott, most sincs ott senki pedig odament…..
Megrázott engem és a családot is ez a kísérteties csengetés. Mondják, lehet hogy szeretett öcsim akart valamit még mondani, de ők már nem hallhatóak, és nem láthatóak. Talán próbált üzenni? Én azt mondtam, nem lehet ! De a választ én sem tudom…. Ez megtörtént eset.

(Mihalylaci) { Krónikás-Mihály László}

Olvasd el ezt is!: —-> Alalu emléke és a Mars arcának rejtélye

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »