Szív szorító a kis pingvin hihetetlen képessége!

Szerkesztette:Roland

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Szív szorító a kis pingvin hihetetlen képessége!

A kis pingvin szó szerint a felfoghatatlan kategóriát súrolja nem mindennapi képességével.
Az állatokat mindig is körülvette valami igazán rejtélyes és megmagyarázatlan legyen az a kutyától a leg apróbb hangyáig.

Jelen esetben egy pingvin nyűgözi le az emberiséget.Joao Pereira az a halász, aki 2011-ben megmentett egy pingvint az olaj fogságától. Ha Joao nem lett volna az állat biztosan nem éli meg a másnapot.

Ám jól tudja ezt a kis pingvin is! Hogy miért?

Íme:
Míg az öreg halász (71) a pingvint tisztogatta és gondját viselte a kis állat mondhatni megszerette megmentőjét. Úgy tekintett rá mint egy hősre. Tudta, megmentették.

Mikor a pingvin fel erősödött Joao szabadon engedte. Emberünk is jól tudta, hogy a pingvinek ilyenkor nagy utakat tesznek meg és tudta, barátjának vissza kell menni élőhelyére. Készen állt a nagy útra.

Íme:
Míg az öreg halász (71) a pingvint tisztogatta és gondját viselte a kis állat mondhatni megszerette megmentőjét. Úgy tekintett rá mint egy hősre. Tudta, megmentették.

A pingvin először mindig visszafutott az idős férfihez, majd nekirugaszkodott az utazásnak a Magellán szoros felé. Az igazi csoda azonban 1 év múlva jött ugyan ezen a napon. A kis pingvin felbukkant Joao előtt miközben épp halászott. A meglepettséget nem is lehet szavakba önteni.

Joggal kérdezhetitek, hol van itt a rejtélyes , a meghökkenés és megmagyarázatlan…

Csupán ott, hogy a kis pingvin pontosan tudja, hova kell visszajönni, minden évben egyszer ugyan azon a napon.  Nem mellékes megemlíteni hogy Dindim a kis pingvin több mint 8ezer kilométert úszik csak azért, hogy 1 napra is, de láthassa megmentőjét.

Ismét egy nem mindennapi állati képesség. A tudomány még nem jött rá, hogy képes az állat erre a fantasztikus cselekedetre.

(kanizsaujsag.hu) (senior.hu)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »