Szoknyás kislány szelleme követte a kocsmában takarító pincérnőt. (Videóval)

Szerkesztette:Roland

A brit Bárány és Oroszlán pub biztonsági kamerája rögzítette, amint az egyik takarító alkalmazott mögött feltűnik egy áttetsző, kísérteties gyerekalak és amiről később csak úgy beszéltek, hogy a kislány szelleme.

Lee Smith 32 éves menedzser asszisztensnek, aki minden vasárnap reggel ellenőrzi a videókat, a hideg futkározott a hátán, amikor észrevette mi van a felvételen. Először nem is akart hinni a szemének, de lelassította és kinagyította a furcsa mozgó foltokat a kolléganője háta mögött, amelyekből ekkor már egy világosan felismerhető emberi alak bontakozott ki. Egy szoknyás kislányé…

lány szellem

Lee, aki négy éve dolgozik a kocsmában, azt állítja, hogy a felvétel nem szerkesztett: “A kamera közel van a bár területéhez, és reggeli után már ott voltam, hogy ellenőrizzem a biztonsági kamera felvételeit. Láttam a szellemalakot amitől szinte teljesen ledermedtem és arra gondoltam, hogy mi lehet ez?”

“Felhívtam Molly-t, aki felvételeken is szerepelt, ő is megnézte és ugyanúgy megdöbbent, mint én. Elmesélte, hogy azt hitte én vagyok még vele abban a helyiségben, mert úgy érezte, mintha valaki lenne a háta mögött..”

A pub épülete 1782-ben épült, Először Hotel volt az 1800-as évek elején, majd utána üzletként üzemelt. Elég öreg ahhoz, hogy szellemek verjenek tanyát benne. A pub vendégei gyakran számoltak be arról, hogy gyereksírást hallottak a söröző feletti szobából. (kisertetvadasz.hu)

https://www.youtube.com/watch?v=KTJQJWQYBao&feature=emb_title

A kislány szelleme videó egyébként nálunk a nem bizonyított kategóriába került. Tény és tisztában vagyunk vele, hogy a mai világban már mindenki tud videókat szerkeszteni és valljuk be, sokan meg is teszik. Főleg a nagy nézettségért.

Az alak egyébként nagyon furcsa.

A mozgása és a jól kivehető alakja. Furcsa, hogy ha a kamera felvételén ennyire látszik, miért nem vette észre az alkalmazott?

Ami pedig a videó mellett szól, hogy akár ki is szerkesztette meg, ha megvan egyáltalán, olyan ügyesen kellett, hogy csinálja, hogy még pixel eltérés sincs. Mondanunk sem kell, hogy a videót nézők közt 2 nagy tábor alakult ki. Egyesek szerint a videó szerkesztett, mások pedig valóban létező, ám megmagyarázatlan esetként mondják.

 

Olvasd el ezt is:
Velünk élő szörnyek!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »