Texas rejtélyes esetei.

Szerkesztette:Agent

Texas Állam talán az egyik legismertebb amerikai állam világszerte. De nem csak a Cowboy-ok és a Nasa miatt érdekes ez a terület. Jó néhány rejtély is lappang itt.

Houston UFO-jelenések, 2014
2014. augusztus 11-én hatalmas viharok voltak Houston területén, ahol többen is egy ismeretlen, repülő tárgyat fedeztek fel. Sokan fényképeket és videókat is készítettek az eseményről. A magyarázatok a visszatükröződő utcai lámpáktól a NASA kísérletekig terjednek. Már azóta majdnem két év telt el, de senki sem látott ehhez foghatót.

A szolgalány gyilkosa
1884 decemberétől 1885 decemberééig Austinban egy brutális sorozatgyilkos tevékenykedett, aki álmukban csapott le az emberekre. A mániákus gyilkos kirángatta az embereket ágyukból, majd megcsonkította, később meggyilkolta őket. Hét nőt és egy férfit gyilkolt meg, hat nő és két férfi túlélte a támadást. Három évvel később Hasfelmetsző Jack kezdett London keleti részén tevékenykedni. Sokan úgy gondolják, hogy a két gyilkos ugyanaz a személy.

A lubbocki fények rejtélye
Rengeteg UFO-kutató szerint a lubbocki fények az első igazi UFO-jelenség volt az Egyesül Államokban. A különleges jelenség V-alakú fényeket jelentett, amelyeket 1951-ben fedeztek fel. A jelenséget több fényképen is megörökítették. 65 évvel később a fényeket továbbra is rejtély övezi.

Levelland UFO ügy
Hat évvel a lubbocki fények után egy szomszédos városban, Levellandban újabb érdekes események történtek. 1957 novemberében többen tojásalakú tárgyat láttak az égen, miközben kocsijukat vezették. Sokan úgy gondolják, hogy a jelenségeket gömbvillámok okozták.

A jégkockás gyilkosságok
Houston egyik legfurcsább gyilkossága 1965-ben esett meg. Július 23-án a rendőrség belépett Fred és Edwina Rogers otthonába, miután azok nem nyitottak ajtót hosszú ideig senkinek. A hűtőben megtalálták a házaspár maradványait. A pár fiát, Charlest sehol sem találták, pedig akkoriban ő is a szüleivel lakott. Úgy gondolták, hogy ő felelős szülei haláláért. Azonban a rejtélyt sosem oldották meg.

(GhostDiaries,Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »