Titkos helyiséget találtak az új lakók, ami nem is létezett.

Szerkesztette:Roland

2017 nyarán a család új házat vásárolt Írországba, ahol nem várt módon egy kis idő után, egy titkos helyiséget találtak. Természetesen a ház tervrajzát is átnézették és úgy tűnt minden rendben van. Szép és pontos kialakítása volt egy egész lakás alatt lévő boros pincével. Már több hete a házban laktak, az édesapa , felesége és 4éves gyermekük.

Nem sokkal utána azonban kiderült, hogy a pincének van egy úgymond rejtett pici helyisége. A tervrajzon azonban ez nem szerepelt. Valószínű, az előttük lévő ott lakók alakították ki.

Nagy megdöbbenésre azonban a titkos helyiségbe gyermek koponyák voltak, szám szerint 12.
Természetesen azonnal értesítették a hatóságokat, akik az ügyet el is kezdték vizsgálni.

Elszállították a koponyákat , de ami ezután történt arra nincsenek szavak.

Az eset után 3 héttel, a családfő Thomas nem bírt nyugodni és úgy döntött, meg érdeklődi hol is tart a nyomozás. Hihetetlen, de bárkihez is fordult, bármelyik hatósághoz , mind az állították, hogy nem tudnak róla, hogy ilyen eset történt volna. Mindenki tagadott mindent. Mintha a koponyák nem is lettek volna.

faház

Megdöbbenésében a családapa a ház előző tulajához fordult. Kiderült, hogy a házban a tulaj a házat már rég albérletbe adta, 1 idős bácsinak. Ő élt ott egyedül, majd mikor meghalt, akkor lett eladó a ház. A tulajdonos a koponyák és a külön helyiség hallatán, csak nevetett és elküldte emberünket.

Nem derült fény tehát a 12 gyermeki koponyára, sőt szinte nem is léteztek. Olyan volt, mintha nem is titkos helyiséget találtak volna.

Többek szerint a család csak ezzel a kitalált történettel szerette volna felhívni  a figyelmet magukra. Tehát csak hírnévre vágytak. Mások szerint viszont, olyan titkos emberek vitték el a koponyákat, akiknek a célja, hogy senki ne tudjon semmit valamilyen rejtélyes ügyből kifolyólag.

Ezért tettük ezt a sztorit a ,,Nem bizonyított” kategóriába.

A választ talán soha sem tudjuk meg.  

Olvasd el ezt is!: ——–> A gyermek képzelet beli barátja, aki látta előre mi fog történni!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »