Titokzatos víz alatti UFO-bázist fedeztek fel egy görög tengerparton

Szerkesztette:Agent

Döbbenetes bizonyítékokkal támasztja alá állítását egy szakértő.

Évek óta foglalkozik földönkívüli- és UFO-észlelésekkel egy Brian Daniel nevű férfi, aki nyomozásainak eredményét TikTok-oldalán rendszeresen megosztja követőivel. A fiatal férfi minden alkalommal alapos munkát végez: képekkel, videókkal támasztja alá állításait. Legutóbb egy partra mosott horrorlény kapcsán kezdett nyomozni – írja a Bors.

 

Mint azt a videójában mondja, Daniel megtalálta a pontos helyét annak a strandnak, ahol a földönkívülinek gondolt szörnyet találták – majd további bizarr jelekre lett figyelmes, amelyek után magabiztosan állítja:

A tenger egy víz alatti ufó-bázist rejt.

A Google Maps segítségével a szakértő tovább keresgélt a görögországi területen, mire legnagyobb döbbenetére további gyanús alakokat fedezett fel a víz alatt. Miután tényfeltáró videóját már közel kétmillióan látták, a téma a nyilvánosságot is megmozgatta.

Kivételes felfedezés

Daniel hihetetlennek hangzó állítását a History Channel földönkívüliekkel foglalkozó műsorában is felhozták. Egy ott megszólaló szakember meglepő kijelentéssel illette a felfedezést:

Ez lehet az eddigi leghitelesebb bizonyíték a Földön élő idegenek létezésére!

– mondta Andrew Collins. Hozzátette: a szóban forgó környékről több különös észlelés érkezett az évek során.

– Többször is adtak már le jelentés olyan ismeretlen objektumokról, amelyek furcsán villognak, és a víz alól emelkednek a levegőbe, aztán eltűnnek. Ezeknek strandolók, és a környéken tevékenykedő halászok is szemtanúi voltak már. Sőt, olyan is előfordult, hogy valaki egy ilyen tárgyhoz közelítve érezte az abból kiáramló hőt – magyarázta a szakember.

(Baon)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »