Többen is egy kéken világító ufót láttak Hawaii felett

Szerkesztette:Agent

Videók is készültek a furcsa tárgyról, ami végül az óceánba csapódott.

Miközben egy harvardi professzor azzal került be a hírekbe, hogy szerinte már 2017-ben kapcsolatba léptünk földönkívüliekkel, és tévesnek nevezte azt a feltételezést, hogy az idegenekkel történő találkozás úgy fog kinézni, hogy egy hatalmas repülő csészealj jelenik meg New York fölött, Hawaii egyik szigetének lakói szerint mégis az utóbbi történhetett meg.

Egy fura aszteroida miatt gondolja így a csillagász.

A HawaiiNewsNow című tévéhíradó beszámolója szerint ugyanis többen is egy furcsa, erős kék fényt kibocsájtó ufót láttak O’ahu szigete felett. A szemtanúk elmondása szerint nagy sebességgel haladó repülő tárgyról több videófelvétel is készült.

A kéken világító ufót előző hét kedden, helyi idő szerint este fél kilenc körül vették észre a Honolulunak is otthont adó szigeten. Egyikük, egy 38 éves nő a HawaiiNewsNownak elmondta, eddig nem nagyon hitt az ufókban, de a látvány teljesen elbizonytalanította.

A csak Moriah néven említett nő elmondása szerint ő és férje autóba pattantak és követni kezdték a tárgyat, ami jellemzése szerint nagyobb volt, mint egy telefonpózna, és semmilyen hangot nem adott ki. Közlése szerint az ufó végül az óceánban tűnt el.

A nő jelentette az esetet a rendőrségnek, ami a HawaiiNewsNow érdeklődésére elmondta, hogy nincsen semmilyen információjuk az állítólagos ufóról, de arról értesítették az amerikai szövetségi repülési hatóságot (FAA). A szervezet szóvivője pedig közölte, hogy a kérdéses időpontban nem tűnt el egy repülőgép sem a radarról a területen és elveszett repülőgépről sem tudnak.

(hirstart.hu,24.hu,twitter)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »