Történet az Internetről:10 borzalmas városi legenda őrületről és öngyilkosságról I. (18+)

Szerkesztette:Agent

A következő hátborzongató történetek a megőrülésről és öngyilkosságokról szólnak. Mindegyik elég meggyőzőnek tűnik, úgyhogy csak erős idegzetű olvasóknak ajánljuk őket. 

Az öngyilkos portré
Pár évvel ezelőtt egy japán lányról keringett egy történet az interneten. A lány egy önarcképet rajzolt magáról, mielőtt öngyilkos lett volna, majd az interneten is megosztotta. Később koreai fórumok osztották meg, innentől vált az eset még furcsábbá.
Az embereknek nehezükre esett elnézni a képről. Sokan újra és újra megosztották, és azt mondták, hogy a szemek egyszerűen beszippantják őket. Mások arról számoltak be, hogyha sokáig nézték a képet, akkor megjelent egy furcsa mosoly a lány arcán. Sokan pedig erős szomorúságot éltek át. Voltak olyanok is, akik megölték magukat. Ezen az oldalon megtalálhatjátok magát a képet is, hogyha van merszetek megnézni.

A férfi, aki beszélt Istennel
1983-ban egy csapat vallásos tudós azt az érdekes teóriát találta ki, hogyha az agyat elzárjuk minden ingertől, akkor érezhető Isten jelenléte. Találtak egy megfelelő önkéntest is, egy férfit, aki halálos betegségben szenvedett. A negyedik napon a férfi elkezdett távoli hangokat hallani. A hatodik napon pedig halott felesége kezdett beszélni hozzá. Ahogy teltek a napok a hangok egyre hangosabbak és erőszakosabbak lettek. A férfi ordított, azt mondta, hogy nincs mennyország és megbocsájtás, később pedig, hogy Isten elhagyta az embereket.Disneyland öngyilkosság
A leghíresebb öngyilkosságok története a Small Worldbe vezet bennünket, amelyet egyik nap lezártak 1999-ben. A zene elhalt, a forgás leállt, a fények kikapcsoltak, az egyik dolgozó pedig megkérte a turistákat, hogy hagyják el a helyszínt. Senki sem adott választ arra, hogy mi történt. Azonban az egyik turista éppen fényképezőgépet tartott a kezében. Először nem tudta, hogy mit is fotózott le, később, amikor előhívatta a fotókat, ez a kép jelent meg.  A felvételen egy felakasztott gyerek látható. Állítólag az öngyilkosságok egyáltalán nem ritkák Disneylandben.

A farmer öngyilkossága
A történet egy húsfeldolgozó üzem tulajdonosáról szól, aki egyik nap nem találta meg a gyermekét. A testvére segítségével próbálták felkutatni, de nem találták meg. Pár órával később a rendőrség tett rettenetes felfedezést. Az üzemben emberi húst találtak. A férfi sokkot kapott, mire felakasztotta magát. Húsz évvel később holtan találták a férfi testvérét is, akinek a mellkasára azt vésték fel, hogy “én tettem”.

A bámuló videó
Nincs másról szó, csupán egy videóról, amelyben a férfi két percig néz a kamerába kifejezéstelenül. Megtalálható a YouTube-on, és a videó arra hivatott, hogy őrületbe kergessen téged. Állítólag a videó végén a férfi mosolyog, igazán ördögien. Később pedig az emberek elveszítik józan eszüket. Voltak, akik kivájták a szemüket, voltak olyanok, akik megölték magukat. Állítólag senki sem képes megnézni a videót 45 másodpercig, anélkül, hogy üvöltene, később pedig a saját lelki épségét veszélyezteti.
Azonban a videót állítólag egy Bryan Cortez nevű férfi töltött fel, aki egyáltalán nem démoni, sőt barátságos. De teljesen érhető, hogyha nem akarod megnézni a videót. Mi sem mertük.

forrás: ListVerse

(Szaszkó Gabriella-Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »