Valódi földönkívüliekről felvételek.

Szerkesztette:Agent

Bármilyen  is sokszínű az Amazonas élővilága, ez a különös teremtmény nem tűnik a brazil dzsungel vagy a Föld lakójának.

Csak néhány méterre áll a villogó fénytől. Ez az ismeretlen lény bizonyítékot szolgáltathat arra, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

A kép Michael Cohen neves paranormális író által készített videóból származik. És azt állítják, hogy két brit turista forgatta le az Amazonas Mamaus régiójában.

Míg a fényképezőgép néhány kisgyermekre fókuszál, a távolban látható ezüstös fény.

Azonban csak akkor válik nyilvánvalóvá, ha a kürnyező dzsungelre figyelünk. Hogy van ott egy kis lény, aki oldalról áll a fától jobbra. Ez az „idegen” „összetéveszthetetlen” formája. Nincs magyarázat arra, hogy mi lehet a fény nem messze tőle a fák között.

Míg sokak számára a képek egyszerűen egy jól sikerült csalás. Mr. Cohen, aki az allnewsweb.com paranormális weboldalt vezeti, úgy gondolja, hogy hiteles bizonyítéka a földönkívüliek létetésének.

Azt mondta: „Ez nagyon meggyőző felvétel, amelyet nehéz lesz hitelteleníteni.

„Olyan területről származik, amelyről ismert, hogy rendszeres intenzív UFO -tevékenységet tapasztalnak. Elég nyilvánvaló, hogy az idegeneket ez a régió érdekli a biológiai sokfélesége miatt.

„A terület a Prato hadművelet néven ismert magas szintű brazil kormányzati vizsgálat középpontjában áll.

Ahová a hadsereg is küldött megfigyelőket, hogy megfigyelje és megerősítse az idegen jelenlétet a térségben. ”

Elmondta, hogy a brazil kormány évekig tagadta a Prato -hadművelet létezését , mielőtt beismerte volna, és nagy mennyiségű adatot tett elérhetővé a hozzá kapcsolódó fájlokból.

Miután megkapta a felvételt, Mr. Cohen, aki jól ismert az UFO -s és a paranormális körökben. Elárasztják a hollywoodi producerek kérdésekkel, akik szívesen használnák fel kutatásait egy- egy filmötlethez.

 

‘Ez a felvétel egy  filmben  lesz felhasználva. Ezzel is hitelesebb lesz a történet.  ” – mondta.

(https://newssport2.com)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »