Videón, ahogy barlangászás közben megtámadta egy ködszerű szellem a férfit?

Szerkesztette:Roland

A 33 éves Tony Ferguson egy dél-wales-i területen található barlangot szeretett volna felfedezni, mire egyszer csak egy ködszerű lény elkezdett sebesen közeledni felé, majd átment a férfin, aki ezután azt hitte, azonnal elájul. Ferguson azonnal megbánta, hogy egyedül bemerészkedett a barlangba, és inkább menekülőre fogta, miközben a lényt látta beleszállni a barlang falába.

A férfit főként azért izgatta ez a barlang, mert számtalan olyan paranormális tevékenységről hallott, ami pontosan itt történt, ám bizonyítékot sosem találtak egyik állításra sem. Ferguson ennek hatására kezdett el komolyabban nyomozni, és emiatt is készült a kísérteties videó.

Az amatőr szellemvadász szerint a felvétel intő jelként szolgál mindazok számára, akik egymaguk indulnának paranormális jelenségek után kutatni.

szellem
Reenactment of ghosts in the cave at Ocean Beach.

– Sokan jöttek nekem azzal, hogy paranormális dolgok történnek ebben a barlangban, de egyikük sem tudott mutatni egy videót vagy fotót sem, ezért döntöttem úgy, hogy én magam nézek utána. Amint besétáltam a barlangba, éreztem, hogy valami követ. Azután láttam meg, hogy egy ködös alak tart felém. Miután ez az alak átsuhant rajtam, szörnyű kimerültséget éreztem, komolyan azt hittem, hogy azonnal összeesek. Ekkor eldöntöttem, hogy el kell húznom a francba, mire a szellem eltűnt a barlang falán – mesélte Ferguson.

 
 

A férfi az eset hatására minden kalandvágyó szellemvadászt figyelmeztet, hogy tapasztalata szerint nagyon könnyű felbosszantani a kósza lelkeket, ezért legyenek óvatosak minden felfedezésük során, illetve azt is kéri, hogy egyedül senki ne keljen útra.

A ködszerű lényt egyébként többen is látták az említett barlangban! 

(via Storytender) (borsonline)

Olvasd el ezt is! : —-> Bizarr és rémisztő levél a földönkívüliekről.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »